90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Strömma en station med hjälp av en anpassad URL-radioström

Med anpassad URL-strömning kan du ange webbadressen för en webbradioström som du vill spela upp. Detta är användbart om du inte kan hitta en internetradiokanal genom att söka i musiktjänsterna som finns i SoundTouch-appen. En anpassad station kan endast anges om stationen har en webbadress för åtkomst till kanalströmmen via en webbläsare. Vissa musiktjänster tillhandahåller inte webbadresser till strömmar av stationer de äger och erbjuder istället dessa stationer endast via en musiktjänstwebbplats eller app.)

Så här anger du en anpassad URL för en webbradioström:

1.  I SoundTouch-appen trycker du på menyikonen längst upp till vänster

Menu button in upper-left

2. Tryck på Inställningar > ström anpassad URL för radio

SoundTouch app menu  SoundTouch app settings menu

3. I fältet URL anger du stationsströmmens webbadress
  4. I fältet namn anger du ett namn på stationen (dvs. Stationens samtalsbokstäver eller FM/AM-frekvens)
  5. Tryck på STRÖMSTATION.
    Tips! Om strömmen inte startar kontrollerar du att webbadressen har angetts korrekt och att strömmen har stöd för filtyp som stöds av broadcast i na (MP3, MP3-AAC, ALAC, AAC, HEAD, ASF, WMA, HLS, OGG, Vorbis, FLAC eller SBC).

Custom station entry screen