Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Ström- och Bluetooth-lamporna sitter på kontrollmodulens framsida.

Strömindikatorn

Power source Power light status Product status
Flygplan blinkar långsamt grönt
Blinkande grönt batteri på – batterierna är höga (cirka 8 timmar eller mer återstår)
Blinkande gult batteri på – batterierna är låga (cirka 2 till 8 timmar återstår)
Blinkande rött batteri på – batterierna är svaga (cirka 2 timmar eller mindre kvar) OBS! På Bluetooth-modeller är Bluetooth-funktionen avaktiverad när batterierna når den här nivån för att spara ström. Du hör en ton som anger att Bluetooth-enheten kopplas bort och att Bluetooth-funktionen stängs av.
Flygplan eller batteri ingen ström av eller batterier är slut

TÄNK PÅ FÖLJANDE:
  • Nya alkaliska AA-batterier ger upp till 45 timmars ström till headsetet. Batteriets livslängd varierar beroende på flygplanets omgivande ljudnivå, temperatur, öronkuddarnas skick, användning av Bluetooth-funktioner och batteriernas ålder
  • Andra batterikemikalier kan ge olika resultat. Batteriets livslängd kan variera och batterilivslängden kanske inte är korrekt

Bluetooth-lampa

OBS! Det här avsnittet gäller endast Bluetooth-modeller. Visar anslutningsstatus för en bärbar enhet.
Bluetooth light Status Product Status
Blinkar lila (i synk med strömlampan) redo att ansluta
Blinkar blått (synkroniserat med strömindikatorn) ansluter/ansluts

Dimra statuslamporna

• Om du vill tona ned Bluetooth- och strömindikatorlamporna dubbelklickar du på strömbrytaren.
  • Om du vill återställa ljusstyrkan trycker du på Powe rAgain eller stänger av headsetet och slår sedan på det igen.

Stänga av statuslamporna

• Stäng av Bluetooth- och strömindikatorlampan genom att trycka tre gånger på strömbrytaren.
  • Om du vill slå på lamporna igen trycker du  på strömbrytaren igen eller stänger av headsetet och slår sedan på det igen.
OBS! Statuslamporna återgår till standardljusstyrka varje gång headsetet slås på.