Bose Frames Soprano

Försäljning från 2020 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Information om statuslampor

Statuslampan finns vid höger tinning.

Status light shown on the inside of the right arm of the glasses

Bluetooth® -anslutningsstatus – visar Bluetooth-anslutningsstatus för mobila enheter.
  • Blinkar långsamt blått: Klar att anslutas
  • Blinkar snabbt blått: Ansluter
  • Fast blått sken (10 sekunder): Ansluten

Batteristatus - visar batteriets laddningsnivå.
  • Blinkar med rött sken (10 sekunder): Behöver laddas upp
  • Blinkar vitt: Laddar
  • Fast vitt sken: Fulladdat
Felstatus
  • Blinkar med rött och vitt sken (upprepat): Fel. Kontakta Bose kundtjänst