Bose Music Amplifier

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Status för Bluetooth® LED-indikator

Lampan ovanför Bluetooth-knappen på förstärkarens framsida ger information om enhetens anslutning.

Status indicator above the Bluetooth button

LED State Indicates
Blinkar långsamt blått redo för anslutning till Bluetooth-enhet
Blinkar blått ansluter till Bluetooth-enhet
Blått ljus tonas sedan ned när den är ansluten till Bluetooth-enheten
Blinkar blått 3 gånger minnet i listan över Bluetooth-enheter har rensats
Blinkar blått och rött i 3 sekunder förstärkaren är i supplement-läge. Bluetooth-anslutningen är avaktiverad
Fast rött kritiskt maskinvarufel. Förstärkaren kräver service

Statusindikator för Wi-Fi, ström och annan förstärkare

Lamporna till höger om återställningsknappen på förstärkarens baksida ger information om Wi-Fi, ström, uppdatering, återställning och förstärkarstatus.

Status indicator beside the Reset button

LED State Indicates
Blinkar långsamt vitt och slår på. Ansluter till det trådlösa nätverket
Fast vitt sken. Ansluten till det trådlösa nätverket
Långsamt blinkande gul klar tor Wi-Fi-konfiguration
Fast gult sken när Wi-Fi-konfigurationen har blinkats
Långsamt blinkande grön förstärkare slås på i tilläggsläge
Fast grön förstärkare är på i tilläggsläge
Blinkande vitt Installera uppdatering
Fast vitt sken när uppdateringen har blinkats
Blinkar rött 3 gånger återställning slutförd
Fast gult Wi-Fi-anslutningsfel
Blinkar gult 4 gånger nätverksanslutningsfel eller källfel
Fast rött kritiskt maskinvarufel. Förstärkaren kräver service

Acoustimass 300 / basmodul 700 statusindikator

Lampan på basmodulens nedre baksida ger information om ström- och anslutningsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av energisparläge
LED Amber - Blinking Gul – blinkar redo att paras ihop
LED Amber - Solid, dim Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
LED white - Solid Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
LED White - Blinking Vit - blinkar när systemuppdateringen laddas ned
LED Red - Blinking Röd – blinkande fel på fast programvara
  Alla andra tillstånd okänt fel. Basmodulen kräver service