Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

SoundBar 300/500/600/700/900 LED-status

Mikrofonlysdiod (markerad ovan till vänster):

Status Info
Av mikrofon/röstassistent aktiverad
Röd mikrofon/röst assistan tdisabled

Ljusfält (markerat ovan till höger):

Color Status Info
Vitt pulserande system startas om
Snabb anslutning till en Bluetooth-enhet eller till ett Wi-Fi-nätverk
Vita bilder till mitten, pulser med två gånger begäran bekräftad (för ändring av systeminställning)
Vit begäran om enkel puls bekräftad
Vit vänster sida blinkar Volym ned-kommandot mottaget. Om volymknappen hålls intryckt lyser lampan medan den hålls intryckt
Vit höger sida blinkar volum eup-kommandot mottaget. Om volymknappen hålls intryckt lyser lampan medan den hålls intryckt
Vit vänster sida lyser ljudet avstängt
Vitt båda sidorna lyser Ljud pausat
Vita bilder till mitten, lyser med fast sken, pulserar att röstassistenten lyssnar när ljuspanelen glider till mitten och lyser med fast sken. Om ingen begäran görs blinkar lampan fyra gånger och tonas, vilket signalerar att röstassistenten inte längre lyssnar
Vit Skjut st ocenter sedan t o sidor, pulserar vitt röstassistenten lyssnar när ljusfältet glider till mitten och lyser med fast sken. När ett röstkommando har tagits emot glider lampan från mitten till sidorna medan assistenten tänker och pulserar sedan medan assistenten pratar.
Vita bilder från sidor till mitten kontinuerligt Röstassistentslarmet ljuder
White Slides höger till vänster hämtar systemuppdatering
White Slides vänster till höger uppdateringssystem
Blå pulsning klar för anslutning Bluetooth -enhet
Gult pulserande meddelande från röstassistenten
Gult blinkar fyra gånger fel på källan. Se Bose Music-appen för information
Gult fast konfigurationsläge/redo att ansluta till Wi-Fi
Rött blinkar fyra gånger röstassistenten och/eller internetanslutningen är inte tillgänglig
Grönt pulserande system läs av yför inställning eller för att gå in i återställningsläge
Rött fast systemfel. Se ljusfältet är rött för felsökning

Statusindikatorer för SoundBar-enhetens universella fjärrkontroll blinkar

Remote Button Blink Pattern Indicates
När du har installerat batterierna blinkar de tre översta ikonerna två gånger när fjärrkontrollen har slutfört startprocessen
När du har tryckt på flera knappar blinkar de tre översta ikonerna två gånger . Fjärrkontrollen har slutat sända flerknappssignalen
Alla sex källikoner blinkar upprepade gånger (65 sekunders timeout) Fjärrkontrollen är inte ansluten till Soundbar
Alla sex källikonerna blinkar tre gånger fjärrkontrollen ansluten till soundbar
De tre översta källikonerna blinkar en efter en fjärrkontrollen har förlorat anslutningen och försöker återansluta
Fyra färgade knappar ovanför styrplattan blinkar två gånger batterierna i fjärrkontrollen är svaga

Acoustimass 300 / basmodul 700 statusindikator

Lampan på basmodulens nedre baksida ger information om ström- och anslutningsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av energisparläge
LED Amber - Blinking Gul – blinkar redo att paras ihop
LED Amber - Solid, dim Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
LED white - Solid Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
LED White - Blinking Vit - blinkar när systemuppdateringen laddas ned
LED Red - Blinking Röd – blinkande fel på fast programvara
  Alla andra tillstånd okänt fel. Basmodulen kräver service

Virtually Invisible 300/surroundhögtalare trådlös mottagare LED-status:

Statuslampa

Status Information
Blinking amber light Gul – blinkar redo att paras ihop
Solid amber light Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
Solid white light Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
White blinking light Vit - blinkande uppdatering av nedladdningssystemet
Red blinking light Röd – blinkande fel på fast programvara