CineMate® 1 SR högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2011 – 2016

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

CineMate 1SR basmodul LED-statusindikator

LED State   Description
Fast orange Högtalarsystem och Acoustimass-modul är anslutna
Blinkar orange
(var 3:e sekund)
Acoustimass-modulen kopplas bort från högtalarsystemet
(eller så är högtalarsystemet avstängt: Acoustimass-modulens standby)
Blinkar långsamt orange Acoustimass-modulen är tillgänglig för trådlös anslutning
Fast rött sken   Systemfel
Obs! Led-statusindikatorn sitter på basmodulens baksida

Statusindikatorer för Cinemate 1SR-högtalarmatris

Power LED State   Description
Fast vitt sken Systemström på
Blinkar vitt Systemet är avstängt
Blinkar snabbt vitt Systemvolymen har nått max- eller min-gränsen

Status LED State   Description
Släckt Högtalarsystem och Acoustimass-modul är anslutna
Fast orange ADAPTiQ-systemet bearbetar data.
Blinkar långsamt orange Det finns en högtalarmatris för att göra en trådlös anslutning
Blinkar snabbt orange Högtalarsystemet är frånkopplat och försöker ansluta
Fast grönt sken ADAPTiQ-systemet körs
Blinkar grönt ADAPTiQ-systemet beräknar data.
Blinkar grönt
(5 sekunder)
Nätström ansluten
Blinkar med rött ljus Systemfel eller problem med Acoustimass-modulens anslutning
Fast rött sken Systemfel eller problem med Acoustimass-modulens anslutning