CineMate® serie II digitalt högtalarsystem för hemmabio

Försäljning från 2009 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

CineMate grön LED-indikatorlampa, status

LED State Status
Systemet är  avstängt eller inte anslutet till elnätet
systemet påslaget
1 blinkning varannan sekund systemet tar emot en fjärrentrör lcommands
1 blinkning per sekund, ljudet för det upprepade systemet är avstängt
1 Blink Command Receive dfrom fjärrkontroll
2 blinkar maximalt eller minumvolymen har uppnåtts.
Om volymknappen hålls på max. eller min. volym upprepas den dubbla blinkningen var tredje sekund
4 blinkningar, upprepning visas efter holdin gströmknappen i 10 sekunder sif gränssnittsmodulen upptäcker inte ljud
2 blinkningar, upprepning visas när du har holdin gströmknappen i 10 sekunder sif känner gränssnittsmodulen av ljud
10 blinkningar strömkabeln var just ansluten och systemkontrollen lyckades