ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikator för Bluetooth®-lampa

Status för Bluetooth-lampan Produktstatus Status för strömlampan
Lila, blinkar synkroniserat med strömlysdioden Identifierbar/ihopparningsläge Grön eller gul
Blå, blinkar synkroniserat med batterilampan Bluetooth-tekniken är på och inte ansluten till en telefon Grön eller gul
Blå, blinkar synkroniserat med batterilampan Bluetooth-tekniken är på och ansluten till en telefon Grön eller gul
Blå, blinkar synkroniserat med batterilampan En ansluten telefon har ett aktivt samtal Grön eller gul
Ingen lysdiod Bluetooth-tekniken är avstängd Grön eller gul
Ingen lysdiod Bluetooth-tekniken är avaktiverad för att spara på batteriet Röd

Statuslampa för ström

Light State Indicates Light flash rate (approximate)
Långsam blinkande grön ström på med flygplan driver en blinkning varannan sekund
Blinkande grönt sken ström på med batteriström. Batterierna räcker till en blinkning per sekund
Snabbt blinkande gult sken slå på med batterier med låg strömförbrukning.
Åtta timmar eller mindre återstående
två blinkningar per sekund
Snabbt blinkande rött sken slå på med batterier med mycket låg effekt.
Två timmar eller mindre återstående
fyra blinkningar per sekund
Ingen LED -ström av eller batterierna är urladdade Ej TILLÄMPLIGT