QuietComfort® 3 Acoustic Noise Cancelling®-hörlurar

Försäljning från 2006 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

QuietComfort 3 LED-statusindikatorer

Headphone LED Status Description
Röd ström PÅ och batteriet är normalt
Blinkande rött batteri svagt (mindre än 5 timmars användning återstår)
Av strömmen ELLER batteriet urladdat

Charger LED Status Description
Röd laddning
Blinkande röd dålig anslutning till batteri eller batteri ligger utanför temperaturområdet 32 till 95 oC (0 till 45 oC)
Av laddning slutförd