SoundLink® Air digitalt musiksystem

Försäljning från 2012 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikatorer för SoundLink Air-LED

Wi-Fi LED-aktivitet

LED State Description
Blinkar gult ingen Wi-Fi-anslutning. Se ansluta till ett Wi-Fi-nätverk. Om det inträffar efter att mörkblått har blinkats kan systemet inte ansluta till konfigurerade nätverk
Blinkar mörkblått ansluter till Wi-Fi. Två minuters försök per konfigurerat nätverk. Se kan inte ansluta till Wi-Fi-nätverk
Fast blått sken ansluten till Wi-Fi. Systemet är på
Fast mörkblå ansluten till Wi-Fi. Systemet är avstängt
Fast gult fast gult alternativ inställningsläge har angetts. Se ansluta till ett Wi-Fi-nätverk
Av om AUX-lampan lyser: Wi-Fi-funktionen är avstängd. Information om hur du slår på den igen finns i slå på eller stänga av Wi-Fi för produkten
Om AUX-lampan är släckt: Ingen Wi-Fi-anslutning. Systemet är avstängt
Blinkande grön hämtningsuppdatering
Fast grönt sken och sedan dubbel blinkning Installera uppdatering
4 Grön blinkning uppdatering krävs inte
3 Snabb röd blinkning det gick inte att starta uppdateringen på grund av problem med låg batterinivå eller internetanslutning
Blinkande rött kontinuerligt systemfel eller anslutningen till Internet bröts under uppdateringen. Se den röda Wi-Fi-lampan blinkar kontinuerligt
Alla andra färger/mönster ett odefinierat systemfel inträffade. Röd Wi-Fi-lampa på (blinkar inte) eller annan odefinierad LED-status

Batteri* LED-aktivitet

LED State Description
Blinkar rött 20 % eller mindre av återstående laddning (laddning krävs)
Gul batteriladdning
Grön laddning slutförd när systemet är anslutet till ström och inte har haft någon användarinteraktion

*batteriet ingår inte. Det är ett tillbehör till detta system