SoundLink® Bluetooth®-högtalare III

Försäljning från 2018 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

SoundLink Bluetooth® LED-status

AUX LED
Off AUX-källa är inte vald
On AUX-källa är vald

Battery LED - When checking battery status
Green Green LED 70 % eller mer av full kapacitet
Yellow Yellow LED 20 % till 70 % av full kapacitet
Red Red LED 20 % eller mindre av full kapacitet (uppladdning krävs)

Battery LED - While Charging the Battery
Slow Flashing Yellow Batteriet laddar LED-lampans färg blinkar gult tills batteriet når 100 %. En gång vid 100 % lyser lysdioden med fast grönt sken och systemet slutar ladda så att det inte finns någon risk för överladdning. När systemet har kopplats bort från nätströmmen slocknar den gröna lysdioden.
Solid Green Laddningscykeln är klar när batteriet når 100 % kommer systemet att sluta ladda och när systemet kopplas bort från nätströmmen släcks lysdioden.

Bluetooth LED
Off   Trådlös källa är inte vald
Blue Systemet med långsam blixt kan upptäckas
White Den trådlösa källan för snabb blixt ansluts
White Fast trådlös källa är ansluten
Red Batterifel vid snabb blinkning

Mute, AUX & Bluetooth LED
Fast flashing White Systemfel – Bose-service krävs

För att kontrollera batteriets status, se Kontrollera återstående batteriladdning

Om batterilampan lyser med fast rött sken hela tiden, se batterilampan lyser alltid rött