SoundLink® trådlös mobilhögtalare

Försäljning från 2011 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikatorer för SoundLink Mobile LED

Batterilampa (vid kontroll av batteristatus)

Color Indicates
Grön 70 % eller mer av full laddning
Gul 20 % till 70 % av full laddning
Röd 20 % eller mindre (laddning krävs). Om batterilampan blinkar rött när du inte kontrollerar batteriet, se batterilampan blinkar snabbt rött

Batterilampa (under laddning)

Color Indicates Details
Gult batteri laddas färgen på lysdioden förblir gul tills batteriet når 100 %. En gång vid 100 % släcks lysdioden (lyser inte grönt) och systemet slutar ladda så att det inte finns någon risk för överladdning.
Av laddningscykeln klar när batteriet når 100 % kommer systemet att sluta ladda och lysdioden släcks. Om systemet fortfarande är anslutet till nätström och batteriet laddas ur till ca 80 % börjar systemet ladda batteriet igen (gul lysdiod tänds igen). Detta hjälper till att hålla batteriet längre genom att minimera laddningscyklerna och fortsätter tills nätströmmen kopplas bort.

Batterilampa (vid användning)

Color Pattern Indicates
Gul mycket snabb blixt (4 gånger sekund) systemet anser att batteritemperaturen är utanför intervallet -20 till +65 {\field {\fldinst SYMBOL}} C och har inaktiverat alla funktioner av säkerhets-/tillförlitlighetsskäl.
Gul snabbblixt (2 gånger sekund) batteriet är i förladdningsläge (stannar och lyser med fast sken efter en kort stund) eller att batteriet antingen är för varmt eller kallt för att laddas (utanför 0–45 grader C).

Statusindikatorer för SoundLink Wireless Mobile Speaker LED

Bluetooth® LED State Description Indicates
Av   trådlös källa är inte vald
  trådlös källa är ansluten
Blinkar snabbt o noch av två gånger var andra trådlös källa ansluts
Långsam blinkning blinkar på och av en gång var tredje sekund trådlös källa inte är ansluten och systemet är tillgängligt för att ansluta till en tidigare ihopparad enhet
Långsam pulsning tonar på och av varje sekund systemet är i avsökningsläge och väntar på en signal

För att kontrollera batteriets status, se Kontrollera återstående batteriladdning

Om alla tre vita lysdioder lyser samtidigt, se, lyser alla lysdioder samtidigt

Om batterilampan blinkar rött när du inte kontrollerar batteriet, se batterilampan blinkar snabbt rött

Om batterilampan lyser med fast rött sken hela tiden, se batterilampan lyser alltid rött

Om batterilampan lyser med fast gult sken i mer än 10 timmar under laddning, se batterilampan lyser med fast gult sken efter laddning under en längre tid