SoundSport Free trådlösa hörlurar

Försäljning från 2017 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

SoundSport Free trådlösa hörlurar LED statusindikatorer

Statuslampa för Bluetooth®-hörlurar (på öronsnäckorna)

LED State Description
Blinkar blått redo att ansluta
Blinkar vitt ansluter
Fast vitt sken ansluten
Obs! När Bluetooth-indikatorerna är anslutna stängs de av efter 10 sekunder
Blinkande grön uppdateringsprogramvara
Fast eller blinkande rött fel: Kontakta Bose-supporten

Indikatorer för laddning av hörlurar (inuti laddningsfodralet)

LED State Description
Långsam blinkande vit laddning
Fast vitt , fulladdat
Obs! När laddningen är fulladdad lyser laddningsindikatorerna med ett fast sken i några sekunder och stängs sedan av.
Snabbt blinkande vitt fel: Kontakta Bose-supporten

Indikatorer för laddningshöljens batterinivå

Number of LEDs Lit Battery Life Remaining
En 0 % - 20 %
Två 20 % - 40 %
Tre 40 % - 60 %
Fyra 60 % - 80 %
Fem 80 % - 100 %
Obs! När batteriet laddas, blinkar den senast tända batteriindikatorn vitt. När laddningsfodralet är fulladdat lyser alla batteriindikatorerna med ett fast vitt sken.