SoundTouch 20 trådlös högtalare

Försäljning från 2014 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikator för Wi-Fi-status för SoundTouch 20 och SoundTouch 30 serie III.

The Wi-Fi indicator icon is located on the front of the speaker

Obs! Indikatorn visar inte den trådlösa signalstyrkan. Hela ikonen tänds när den lyser.
  Status Indicates
Wi-F icon off Av Wi-Fi-funktionen är avaktiverad
Wi-Fi icon blinking bright white Vit – blinkar ansluta till Wi-Fi när systemet är påslaget
Wi-Fi icon blinking dim white Vit – blinkar, dimra anslutningen till Wi-Fi medan systemet är avstängt
Wi-Fi icon glowing bright white Vit – fast ansluten till Wi-Fi när systemet är påslaget
Wi-Fi icon glowing dim white Vit – fast, dimra ansluten till Wi-Fi när systemet är avstängt
Wi-Fi icon blinking bright amber Gul – blinkar bortkopplat från Wi-Fi när systemet är påslaget
Wi-Fi icon blinking dim amber Gul – blinkar, tonas ned och kopplas bort från Wi-Fi när systemet är avstängt
Wi-Fi icon glowing amber Gult – fast system i inställningsläge som sänder Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverket