SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Led-status för SoundTouch 300 och SoundTouch Soundbar:

Soundbar 300 lights on the front of the speaker

icon  Wi-Fi och icon SoundTouch-indikatorlampor

Status Information
LED blink pattern on the front of the speaker Vit - blinkar växelvis koppla bort USB-kabeln.
Dessa lampor blinkar när systemet har uppdaterats via USB men USB-kabeln kopplades inte bort när det är klart

icon  Wi-Fi-indikator

Status Information
LED off Avstängd ingen ström eller Wi-Fi-funktion avaktiverad
LED blinking white Vit – blinkar snabbt och ansluter till Wi-Fi när systemet är påslaget
LED blinking white dimly Vit – blinkar snabbt, svagt ansluter till Wi-Fi medan systemet är avstängt
LED blinking white Vit – blinkande system/källa avstängd
LED blinking white Vit - fast sken i 3 sekunder och sedan dubbel flash Installera uppdatering av inbyggd programvara
LED solid white Vit – fast ansluten till Wi-Fi när systemet är påslaget
LED solid white dim Vit – fast sken, dimra ansluten till Wi-Fi medan systemet är i energisparläge
LED blinking amber Gul – blinkar bortkopplat från Wi-Fi
LED solid amber Gult – fast system i inställningsläge (sänder Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk)

icon  TV-indikator

Status Information
LED solid white Vit - Solid en ansluten källa (dvs. TV, CBL/SAT, AUX) har valts
LED solid green Grön – läget för heldragen dialog är aktiverat för den selekte -anslutna källan (dvs. TV, CBL/SAT, AUX)
LED blinking white twice Grön – läget för beständig dialogruta med dubbel blinkning är aktiverat för den valda anslutna källan (dvs. TV, CBL/SAT, AUX)
Obs! Dubbel blinkning sker när ihållande läge är aktiverat. När den är aktiverad lyser lampan med fast grönt sken
LED blinking white Vit – blinkande system/källa avstängd

icon  SoundTouch-indikatorlampa

Status Information
LED blinking white quickly Vit – blinkar snabbt och ansluter till en SoundTouch-källa
LED solid white Vit – fast SoundTouch-källa spelas upp
LED solid amber Gul - fast station eller bibliotek hittades inte, begäran/allmänt fel eller station/tjänst är inte tillgänglig
LED blinking amber twice Gul - förinställningen för dubbel blinkning tom eller gränsen för musiktjänstens hoppa över spår har uppnåtts
Obs! Dubbel blinkning sker när du trycker på fjärrkontrollen/programkontrollen. Efter återgår ljuset till sitt tidigare tillstånd
LED solid green Grön – fast dialogläge är aktiverat för SoundTouch-källan
LED blinking green twice Grön – läget för beständig dialogruta med dubbel blinkning är aktiverat för SoundTouch-källan
Obs! Dubbel blinkning sker när ihållande läge är aktiverat. När den är aktiverad lyser lampan med fast grönt sken
LED blinking white Vit – blinkande system/källa avstängd

icon  Bluetooth-indikator

Status Information
LED blinking blue Blått – blinkande system är i upptäckbart läge och redo att paras ihop med en Bluetooth-enhet
LED blinking white quickly Vit – blinkande fast Bluetooth-källa ansluts
LED solid white Vit - fast Bluetoot -källa är ansluten
LED blinking white twice Vit – dubbelt blinkande Bluetooth-ihopparat enhetsminne rensat
Obs! Dubbel blinkning sker när kommandot 'Rensa' tas emot. När du har rensat blinkar lampan blått, indicatin git är redo att para ihop en ny Bluetooth-enhet
LED solid green Grön – fast dialogläge är aktiverat för SoundTouch-källan
LED blinking green twice Grön – läget för beständig dialogruta med dubbel blinkning är aktiverat för SoundTouch-källan
Obs! Dubbel blinkning sker när ihållande läge är aktiverat. När den är aktiverad lyser lampan med fast grönt sken

icon  Indikatorlampa för anslutning

Status Information
LED blinking white quickly Vit – blinkar snabbt och ansluter
LED solid white Vit - en solid anslutning till basmodul eller surroundhögtalare
Obs! Den här indikatorn lyser i 30 sekunder och stängs sedan av
LED solid amber Gul - fast frånkoppling av basmodul eller surroundhögtalare från soundbar
LED blinking amber Gul - blinkande trådlösa tillbehörssurroundhögtalare upptäcks inte. Mer information finns i konfigurationen av trådlösa bakre högtalare kan inte slutföras

Acoustimass 300 / basmodul 700 statusindikator

Lampan på basmodulens nedre baksida ger information om ström- och anslutningsstatus.

Bass Module 700 status indicator

LED State Indicates
LED off Av energisparläge
LED Amber - Blinking Gul – blinkar redo att paras ihop
LED Amber - Solid, dim Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
LED white - Solid Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
LED White - Blinking Vit - blinkar när systemuppdateringen laddas ned
LED Red - Blinking Röd – blinkande fel på fast programvara
  Alla andra tillstånd okänt fel. Basmodulen kräver service

Virtually Invisible 300/surroundhögtalare trådlös mottagare LED-status:

Statuslampa

Status Information
Blinking amber light Gul – blinkar redo att paras ihop
Solid amber light Gul - fast, dimra frånkopplad från soundbar eller kontrollkonsol
Solid white light Vit - fast ansluten till soundbar eller kontrollkonsol
White blinking light Vit - blinkande uppdatering av nedladdningssystemet
Red blinking light Röd – blinkande fel på fast programvara