Wave®-musiksystem IV

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Statusindikator för SoundLink-adapterns lysdiod

Status LED Description
Status light off Av ingen trådlös anslutning
Status light blinking slowly Systemet med långsam blinkning är i avsökningsläge och väntar på en signal
Status light blinking quickly Fast Blink trådlös källa ansluter
Status light on trådlös källa är ansluten
Status light blinking three times Wave -system med tre blinkningar som kör fel programvaruversion

Statusindikator för SoundLink USB-nyckel

LED State Description
Status light off Av USB-nyckel är inte strömförsörjd
Status light blinking slowly Långsam blinkande strömförsörjning och tillgänglig för anslutning till SoundLink-högtalaren
Status light blinking quickly Blinkar snabbt för att upprätta en anslutning
Status light on ansluten till SoundLink-högtalaren