Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Förstå indikatorlampor och information

Ta reda på vad LED-indikatorlampan på produkten visar dig om produktens status.

Led-status för Wave SoundTouch-musiksystem:

Wave SoundTouch music system LED location

Wi-Fi-indikator

Obs: En löpande förändring wa smade till LED för att göra det lättare att se. Denna förändring togs i produktion den 9/15/2014 (4258).

Status Information
No light Av ingen ström, Wi-Fi-funktion avaktiverad eller Ethernet-uttaget är anslutet
Fast blinking white LED Vit – blinkar snabbt och ansluter till Wi-Fi när systemet är påslaget
Fast blinking dimmly lit fast blinking light Vit – blinkar snabbt, svagt ansluter till Wi-Fi medan systemet är avstängt
Blinking white light Vit – blinkar när uppdateringen av den inbyggda programvaran laddas ned
Solid white light Vit – fast ansluten till Wi-Fi när systemet är påslaget
Solid white dimmly lit light Vit – fast, dimra ansluten till Wi-Fi när systemet är avstängt
White Solid for 3 seconds, then double flash blinking light Vit - fast sken i 3 sekunder och sedan dubbel flash Installera uppdatering av inbyggd programvara
Blinking amber light Gul – blinkar bortkopplat från Wi-Fi när systemet är påslaget
Blinking dimmly lit amber light Gul – blinkar, tonas ned och kopplas bort från Wi-Fi när systemet är avstängt
Fast blinking amber light Gult – blinkar snabbt fel på fast programvara (kontakta Bose-support)
Solid amber light Gult – fast system i inställningsläge (sänder Bose SoundTouch Wi-Fi-nätverk)