Bose Smart Soundbar 700

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Välj en uppdateringsmetod:

Om den automatiska uppdateringsmetoden inte fungerar kan du försöka med en annan metod för att uppdatera produkten om den inte kör den aktuella versionen. De alternativa uppdateringsmetoderna nedan kan inte utföras om de redan håller på att uppdateras. Om en metod inte kan utföras, prova en (eller alla) av de andra tillgängliga metoderna.

Automatisk uppdatering över natten

Starta en uppdatering manuellt

Uppdatera med en dator och USB-kabel

Uppdaterar med hjälp av Direct IP-metoden

Uppdatera med det inbyggda installationsnätverket

Kontrollera produktens version av den inbyggda programvaran.

Instruktioner finns i Kontrollera programvara eller firmware-version. Information om hur du kontrollerar om det är den senaste versionen eller om en nyare version finns i versioner av programvara och inbyggd programvara.