Bärbara L1 Pro16-högtalarsystem

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Så här uppdaterar du produkten:

1. På en dator går du till btu.bose.co för att öppna Bose-uppdateringsprogrammet
    Tips! Om du har problem med uppdateringsprogrammet kan du se Kompatibilitetsinformation för Bose online-produktuppdateringsprogram.
  2. Visa användarvillkoren och klicka sedan på acceptera och fortsätt att starta
  3. Klicka på Hämta och spara filen på datorn
  4. Öppna filen och installera uppdateringsprogrammet

Download button in lower-left

Obs! Om sidan inte automatiskt går vidare klickar du på Klicka här text.

Click the lower-left if the screen doesn't change automatically

5. Anslut din produkt t o beräkningskabeln  ha USB-C-kabel
    Tips! Se till att vi har en USB-C-kabel. En thunderbolt-kabel passar men tillåter inte att produkten uppdateras
    Prompt to connect your product with USB

6. Om uppdateringsprogrammet visar att en uppdatering är tillgänglig klickar du på Verkställ ändringar och väntar på att uppdateringen ska installeras
    Obs! Produktbilden som visas kan variera beroende på vilken produkt du uppdaterar.
    Software update available prompt

Software update progress bar

7. När uppdateringen har uppdaterats kopplar du bort produkten från datorn.
    Software update complete

Få hjälp om uppdateringen inte installeras.

Om du har problem med att installera uppdateringen för din produkt, se uppdatering av programvara eller inbyggd programvara kommer inte att installera.

Kontrollera produktens version av den inbyggda programvaran.

Instruktioner finns i Kontrollera programvara eller firmware-version. Information om hur du kontrollerar om det är den senaste versionen eller om en nyare version finns i versioner av programvara och inbyggd programvara.