SoundLink® Air digitalt musiksystem

Försäljning från 2012 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara

Uppdateringar av programvara och fast programvara förbättrar produktens funktioner och stabilitet. Installera alla tillgängliga uppdateringar så att produkten fungerar så bra som möjligt.

Så här uppdaterar du produkten:

Obs! Produkten måste vara ansluten till internet för att kunna uppdateras. När Wi-Fi-anslutningen är ansluten lyser Wi-Fi-ligh med ett fast blått sken.
  1. På fjärrkontrollen håller du ned knappen Tyst i fem sekunder
  2.  När Wi-F-höjden ändras släpper du upp knappen Tyst
  3. Vänta medan produkten uppdateras:
    •  Om produkten är uppdaterad blinkar Wi-Fi-lampan grönt fyra gånger
    • När du laddar ned en uppdatering lyser Wi-Fi i  grönt
    • När du installerar en nupdate repeterar Wi-Fi ligh en patter där det är grönt i tre sekunder och blinkar sedan två gånger
    • Om en uppdatering av efails blinkar lampan rött tre gånger. Kontrollera att det finns en aktiv internetanslutning och att batteriet är laddat
    • Om det uppstår ett produktfel lyser lampan med fast rött sken. Kontrollera att Internet-anslutningen inte bryts under uppdatera

Kontrollera produktens version av den inbyggda programvaran.

Instruktioner finns i Kontrollera programvara eller firmware-version. Information om hur du kontrollerar om det är den senaste versionen eller om en nyare version finns i versioner av programvara och inbyggd programvara.