Bärbara L1 Pro16-högtalarsystem

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera tonkontrollerna på produkten

Du kan använda produktens ljudutjämningskontroller för att justera ljudkvaliteten efter dina önskemål. Lär dig hur du kommer åt de tillgängliga EQ-inställningarna.

Justera kontrollerna för volym, EQ och reverb.

Justera kanalkontroller

Varje kanal har individuella volym-, bas- och diskantkontroller. Kanalerna 1 och 2 har även en reverb-kontroll. Så här justerar du kontrollerna:
  1. Tryck på kanalväljaren för att välja en inställning: VOLYM, DISKANT, BAS ELLER REVERB
  2. Vrid kanalväljaren för att vrida upp (medurs) eller ned (moturs) inställningen:
    • När du justerar volymen visar signalindikatorn under vredet om signalen är för hög eller låg: Grön betyder att signalen finns; röd betyder att signalen klipps; av betyder att ingen eller låg signal finns
    • När du justerar bas och diskant är mellanläget/mittläget den nyuetrala inställningen

Justera systemets EQ

Systemet E QIS tillämpas på allt ljud som hörs från systemet. Det kan vara användbart för att förbättra det övergripande ljudet baserat på ditt ljudinnehåll. Tryck PÅ KNAPPEN SYSTEM E Qför att bläddra igenom och välja  inställning:
  • Av: Ingen equalizer används
  • Live: Optimerar ljudet för livemusik (dvs. ett liveband)
  • Musik: Optimerar ljudet för musikuppspelning (dvs. En DJ-inställning)
  • Tal: Optimerar ljudet för röst (dvs. högtalare som riktar sig till en publik)