SoundWear Companion högtalare

Försäljning från 2017 – 2021

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera tonkontrollerna på produkten

Du kan använda produktens ljudutjämningskontroller för att justera ljudkvaliteten efter dina önskemål. Lär dig hur du kommer åt de tillgängliga EQ-inställningarna.

Använd Bose Connect-appen för att justera mängden bas.

1. Om du inte har gjort det än installerar du den kostnadsfria Bose Connec tapp på din Rios- eller Android-mobila enhet för att få tillgång till ytterligare produktfunktioner
  2. Öppna Bose Connect-appen och  anslut produkten, som jag inte redan har anslutit
  3. Tryck på ikonen Inställningar växel uppe till höger
  4. Välj dialogjustering
  5. Under det nummer som visas bläddrar du åt vänster eller höger för att justera mängden bas från 0 (högsta) till -8 (lägsta)

Bass set to -8    Bass set to 0