Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Justera tonkontrollerna på produkten

Du kan använda produktens ljudutjämningskontroller för att justera ljudkvaliteten efter dina önskemål. Lär dig hur du kommer åt de tillgängliga EQ-inställningarna.

Så här justerar du basen:

Obs! Bass Reduction finns på system med programvara 040401 eller senare. Tidigare programvara har en inställning för Talk Radio för att minska basen för AM/FM-radio. Mer information finns i ställa in läget Talk Radio .
  1. På fjärrkontrollen håller du in Larminställning (meny) tills -MENYN SETUP (INSTÄLLNINGAR) - visas på systemdisplayen
  2. Tryck på knappen Tune/MP3 > upprepade gånger för att välja BAS
  3. Tryck på tid + eller tid – för att välja NORMAL eller REDUCERAD
    Obs! Den här inställningen gäller för alla ljud som spelas upp från systemet
  4. Tryck på Larminställning (Meny) eller vänta 10 sekunder för att stänga menyn.
Det finns ingen inställning för att justera diskanten.