Lifestyle® 235 system III

Försäljning från 2014 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten startar inte

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Se till att systemet är korrekt konfigurerat och att alla anslutningar är säkra.

En anslutning kan ha lossnat eller vara felaktigt ansluten. För mer information, se Konfigurera din produkt.

Kontrollera strömanslutningarna vid produkten och strömkällan.

Se till att strömanslutningarna till produkten är säkra både nätuttaget och produkten. Mer information finns i ansluta till ström.

Prova knapparna på produkten, knapparna på fjärrkontrollen och kontrollerna i SoundTouch-appen.

Kontrollera om knapparna på produkten, knapparna på fjärrkontrollen eller kontrollerna i SoundTouch-appen kan styra produkten. Om knapparna fungerar på den ena men inte den andra, se Fjärrstyrning är intermittent eller inte styr Bose-produkten, knapparna på produkten fungerar inte eller fungerar intermittent eller appen är tom, svarar inte, öppnas inte eller kraschar.

Se till att nätsladden är ansluten till ett fungerande eluttag.

Om uttaget styrs av en väggströmbrytare ska du se till att brytaren är på. Du kan också kontrollera om uttaget fungerar genom att ansluta en annan elektronisk enhet, till exempel en lampa. Om du är ansluten till ett grenuttag (eller överspänningsskydd) kan du prova att koppla bort grenuttaget och ansluta nätsladden direkt till ett vägguttag.

Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på Acoustimass-modulen och kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.