Bose ljuddämpande sleepbuds™

Försäljning från 2018 – 2019

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten startar inte

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Sätt i insomningshörlurarna i laddaren i några sekunder och ta sedan bort dem.

Under en uppdatering spär Sleepbud av. När de väl har uppdaterats behöver de bara återaktiveras genom att de kort läggs i laddaren och sedan tas bort.

Sätt i dina öronsnäckor i laddaren och anslut sedan fodralet till ett eluttag.

När du sitter i laddaren ser fodralet till att de förblir laddade, vilket använder batteriet i fodralet. Om batteriet i fodralet är helt urladdat laddas inte hörlurarna och de kanske inte vaknar när du tar ut dem ur fodralet. Anslut fodralet till en laddare och ta sedan bort dina öronsnäckor från fodralet för att väcka dem.

Tips! Om ditt hölje inte behöver kopplas bort från strömförsörjningen (dvs. om du behåller fallet på samma ställe) ska du hålla det anslutet till elnätet. På så sätt laddas väskan när du behöver ta med dig dina sömnkuddar någonstans.

Kontrollera strömanslutningarna vid produkten och strömkällan.

Se till att strömanslutningarna till produkten är säkra både nätuttaget och produkten. Mer information finns i ansluta till ström.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Prova med en annan USB-kabel.

Prova att ansluta produkten med en annan USB-kabel för att avgöra om det är problem med den första kabeln.

Prova en annan laddare.

Laddningstiden kan variera beroende på laddare. Laddare med högre currytrating laddar vanligtvis produkter snabbare än de med lägre klassning. Laddare anger vanligen en strömklassning på labe lin Amps (A) eller milliampere (mA). En strömklassning på 1 A/1 000 m eller högre rekommenderas.

Försök ansluta ett vägguttag.

Vissa USB-laddare, t.ex. USB-portar på datorer eller andra enheter, kanske inte ger tillräckligt med ström för att ladda produkten. Prova istället att ansluta produkten till ett vägguttag med en USB-laddare.

Låt laddaren vara ansluten till ett vägguttag i minst 15 minuter.

Om batteriet i laddaren har laddats ur helt kan det behöva anslutas till en laddning i cirka 15 minuter innan det tänds. När den tänds låter du den laddas helt.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.