Bose SoundLink Micro Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2017 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Produkten startar inte

Om produkten verkar få ström men inte slås på som förväntat:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Oavsett vilket problem du har med produkten kan du prova att uppdatera den. Besök btu.Bose.com och följ instruktionerna för att se till att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna.

Kontrollera att produkten är påslagen när den är ansluten till ett eluttag.

Jag strömsätter produkten på när den är ansluten till ett strömuttag men inte strömsätter när den kopplas bort från ett uttag och använder enl -batteri, se produkten startar inte med batteriström.

Undvik att hålla strömbrytaren nedtryckt när du slår på eller stänger av produkten.

Om du vill slå på eller stänga av produkten trycker du snabbt på och släpper strömbrytaren . Stäng  av strömknappen , även bara en kort stund, för att kontrollera batteriets laddningsnivå, vem som inte har ström på eller vilken som är ansluten till produkten.

Kontrollera att USB-laddaren uppfyller produktens strömkrav.

På USB-laddaren finns text som anger laddarens amperevärde (A) eller mA-värde (mA). Den här klassificeringen varierar mellan laddare – inklusive de som medföljer olika modeller av Bose-produkter. Ju närmare laddarens amperevärde är produktens maximala amperestyrka, desto snabbare laddas produkten. Om laddarens amperevärde är för lågt kan produkten laddas långsamt eller inte alls.. Mer information finns i specifikationerna som anges på produkten eller i användarhandboken på.

Vissa produkter kräver minst 1 A ström för att kunna laddas. Många USB-portar på en dator kan bara ge maximalt 0,5 A ström. Se till att använda ett godkänt nätaggregat som uppfyller lokala föreskrifter (t.ex. UL, CSA, VDE och CCC).

Prova med en annan USB-kabel.

Prova att ansluta produkten med en annan USB-kabel för att avgöra om det är problem med den första kabeln.

Prova en annan laddare.

Laddningstiden kan variera beroende på laddare. Laddare med högre currytrating laddar vanligtvis produkter snabbare än de med lägre klassning. Laddare anger vanligen en strömklassning på labe lin Amps (A) eller milliampere (mA). En strömklassning på 1 A/1 000 m eller högre rekommenderas.

Kontrollera om en ton hörs från produkten när strömmen är ansluten.

Koppla bort strömanslutningen från produkten i några sekunder och anslut den sedan igen. Inom några sekunder efter att du anslutit enheten ska en ton spelas upp från produkten. Om en ton hörs men produkten inte slås på kan problemet bero på anslutningarna eller kontrollerna. Om en ton inte hörs kan det hända att produkten inte får ström eller avger ljud.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.