Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Inget ljud från produkten

Om produkten verkar vara korrekt konfigurerad men inte ger ljud kan du prova följande:

Bluetooth®-funktionen är avaktiverad under laddning.

Headsetet börjar laddas när det är anslutet till en laddare eller ett strömsatt USB-uttag. Under laddning är Bluetooth-funktionen avaktiverad. Om du vill spela upp ljud från och/eller para ihop Bluetooth-enheter kopplar du bort headsetet från laddaren när det är tillräckligt laddat.

Du kan även lyssna på ljud medan du laddar headsetet med den medföljande ljudkabeln för säkerhetskopiering.

Dra uppåt på volymstyrplattan 2-3 gånger

Hörlurarna har ett volymnivåminne för varje källa. Om volymen har stängts av tidigare med ljudkabeln ansluten kommer den att förbli på det sättet tills den har ändrats. Dra några gånger uppåt på pekplattan för att öka volymen på ljudkabelanslutningen. Öka sedan volymen på den anslutna enheten.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektronik kan behöva återställas ibland för att lösa mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Om du lägger till en enhet i Windows 10 måste du ansluta till Bluetooth®-enheten med headset- eller högtalarikonen.

I Windows 10  visas twic i listan Bluetoot -enhet: En gång med en enhetsikon och LE före produktnamnet en donce med hörlurar eller en speake -ikon. Välj alternativet med e -hörlurarna eller hastighetsikonen . Välj inte LE -listan.

Tips! Om du redan har parat ihop med enhetsikonen ansluter du bara produkten igen och väljer listan med hörlurarna eller högtalarikonen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Windows 10 Add a device screen

Försök ansluta enheten med den medföljande ljudkabeln.

Obs! När ljudkabeln är ansluten till hörlurarna är Bluetooth®-funktionen avaktiverad.
  1. Anslut den mindre änden av audi ocable till uttaget längst ned på vänster öronkåpa
  2. Anslut i nden andra änden av kabeln till 1/8-tums (3.5 mm) hörlursuttaget på enheten.

Prova med en annan app.

Om problemet endast uppstår med en viss app är det troligt att den är relaterad till appens eller appens inställningar.

Kontrollera om problemet uppstår med en annan Bluetooth®-enhet.

Den källenhet som för närvarande är ihopparad med din produkt kan orsaka problemet. Försök att para ihop en annan Bluetooth-källa för att se om problemet är isolerat från den enheten.

Rensa produktens minne från tidigare ihopparade Bluetooth®-enheter och återanslut sedan.

Din produkt kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna t o det kan snabbt återansluta till dem. I cas eof ett nproblem med th edevice minne, clea rit, nåteransluta din enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

Ta bort produkten från Bluetooth®-enhetens minne och försök igen.

I Bluetooth-inställningarna för Bluetooth-enheten letar du upp listan med tidigare anslutna produkter. Ta bort produkten från listan och återanslut den sedan till enheten. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.