Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Batteriet laddas inte

Om produkten är ansluten till elnätet men batterinivån inte ökar eller om produkten inte visar att batteriet laddas:

Kontrollera om headsetet meddelar att batteriet är fulladdat när batterilampan visar att det är fulladdat.

Om du laddar hörlurarna helt men röstmeddelandet inte visar att batteriet är fulladdat läser du batterilampan visar full laddning, men headsetet anger inte att det är fulladdat.

Om du vill ha hjälp med att kontrollera batteriets laddningsnivå, se Kontrollera återstående batteriladdning.

Se till att stänga av hörlurarna innan du laddar dem.

Vi rekommenderar att du stänger av hörlurarna innan du ansluter laddningskabeln för att kunna ladda dem på rätt sätt. Mer information om hur du laddar hörlurarna finns i Ladda hörlurarna.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Prova med en annan USB-kabel.

Prova att ansluta produkten med en annan USB-kabel för att avgöra om det är problem med den första kabeln.

Kontrollera att USB-laddaren uppfyller produktens strömkrav.

På USB-laddaren finns text som anger laddarens amperevärde (A) eller mA-värde (mA). Den här klassificeringen varierar mellan laddare – inklusive de som medföljer olika modeller av Bose-produkter. Ju närmare laddarens amperevärde är produktens maximala amperestyrka, desto snabbare laddas produkten. Om laddarens amperevärde är för lågt kan produkten laddas långsamt eller inte alls.. Mer information finns i specifikationerna som anges på produkten eller i användarhandboken på.

Vissa produkter kräver minst 1 A ström för att kunna laddas. Många USB-portar på en dator kan bara ge maximalt 0,5 A ström. Se till att använda ett godkänt nätaggregat som uppfyller lokala föreskrifter (t.ex. UL, CSA, VDE och CCC).

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.