Bose Frames Tenor

Försäljning från 2020 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Lägg till dina ramar i Bose Music-appen.

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från din mobila enhets appbutik. Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra produkten från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta.

Öppna appen för att komma igång

•    Om du uppmanas att tillåta Platstjänst eller Bluetooth®-behörighet sfor-appen ska du tillåta dem.
    Tips! Thes eare använder dso appen kan ndetect och contro ldin produkt. Om du inte tillåter det kommer appen inte att hitta din produkt
  • Om du inte har ett Bose-konto väljer du skapa konto och följer appens instruktioner
  • Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord

Lägg till dina ramar till ditt konto

1. På skärmen Mitt Bose trycker du på knappen + längst ned på sidan för att lägga till produkten
  2. Välj Hörlurar och ramar
  3. Svep åt vänster eller höger för att hitta din produkt och tryck på Lägg till produkt
    Obs!: Om du inte ser din produkt:
    • Tryck på och håll ned knappen på det högra templet tills du hör ”redo att ansluta” eller se statuslampan blinka blått
    • Kontrollera att Bluetooth är aktiverat på enheten som kör appen
    • Stäng av produkten och slå sedan på den igen
    • Stäng Bose Music-appen på enheter i närheten
  4. När du har valt ramar följer du anvisningarna på skärmen
    Obs!: Med Apple iOS-enheter väljer du Para ihop i popup-fönstret för begäran om Bluetooth-ihopparning.