Bose Music Amplifier

Försäljning från 2022 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Konfigurera Bose Music Amplifier

Innan du börjar

• Installera Bose Music-appen icon på enheten. Mer information finns i Hämta Bose Music-appen
  • Aktivera Bluetooth® på din mobila enhet
  • Om du använder en trådbunden Internetanslutning ansluter du en Ethernet-kabel från antingen <...> -uttaget på förstärkaren till en router eller åtkomstpunkt
  • Om du redan har anslutit förstärkaren till ström ska statuslampan på förstärkarens baksida blinka gult. Om det inte är det måste du sätta förstärkaren i inställningsläge. Instruktioner finns i ställa in ett system i inställningsläge

Ställ in din förstärkare

1. Ta bort högtalaren A-kopplingsplinten från förstärkarens baksida och anslut två par högtalarkablar till kopplingsplinten med hjälp av en skruvmejsel.
  2. Sätt tillbaka kopplingsplinten i förstärkaren.
    Om du har ett andra par högtalare som du vill spela i conjuntion med det första paret, upprepa processen med högtalaren B terminalblock.
  3. Anslut en nätsladd från förstärkaren till ett eluttag.
  4. Öppna Bose Music-appen på den mobila enheten. Om du inte är inloggad loggar du in eller skapar ett konto.
  5. Om du uppmanas att tillåta Platstjänster, lokalt åtkomstnätverk eller Bluetooth®-behörigheter för appen ska du tillåta dem. Dessa används så att appen kan upptäcka och styra din produkt. Om du inte tillåter dem kommer appen inte att hitta förstärkaren.
  6. Tryck på knappen + . Skärmen Konfigurera ny produkt visas.
  7. Välj Smart Högtalare, Soundbars & amp; Amps. Appen börjar söka efter produkter som är kompatibla med Bose Music-appen.
  8. På skärmen Lägg till produkt drar du åt vänster om höger för att hitta din produkt och trycker sedan på Lägg till
    Om skärmen Lägg till produkt inte visas trycker du på ikonen My Bose icon i det övre vänstra hörnet trycker du på + för att lägga till en produkt. Om appen inte hittar din förstärkare läser du App hittar inte Wi-Fi-produkten under installationen.
  9. Välj det trådlösa nätverket och ange nätverkslösenordet och tryck sedan på Anslut.
    För dolda nätverk trycker du på Ange Wi-Fi manuelltoch anger sedan nätverksinformationen.
  10. Välj ett namn på förstärkaren eller ange ett anpassat namn och tryck sedan på Nästa.
  11. På skärmen delning väljer du Ja för att låta andra Bose Music-konton i nätverket använda den här produkten också. Du kan också välja Nej tack för att endast behålla den här produkten på ditt konto.
  12. Välj den röstassistent du vill använda och följ appens instruktioner för att lägga till den. Om du inte vill använda en assistent eller vill lägga till en senare trycker du på Hoppa över i det övre högra hörnet. Mer information finns i lägga till eller ta bort Amazon Alexa röstassistent eller lägga till eller ta bort Google Assistant.
  13. Tryck på kom igång för att börja använda förstärkaren.