Bärbara L1 Pro16-högtalarsystem

Försäljning från 2020 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Konfigurera systemet.

Obs! USB-porten på systemet används endast för systemuppdateringar.

Ansluta högtalarsystemet och strömstativet

Högtalarsystemet kan anslutas med eller utan tillägget. Att ansluta utan tillägget kan vara användbart, till exempel när på en upphöjd scen för att föra matrisen närmare örat nivå av publiken.
  1. Rikta in anslutningsdonen till nerifrån  av th eextension med kontakten på power stand, tryck sedan bestämt förlängningen i power stand
  2. Rikta in connecto råtta botten av th espeaker array med kontakten längst upp på förlängningen, tryck sedan bestämt högtalaren i förlängningen.
    Tips! När de är korrekt anslutna ska det inte finnas några synliga mellanrum där bitarna ansluts.

Slå på eller av

Anslut strömsladden från STRÖMUTTAGET på stativet till ett fungerande uttag. Tryck SEDAN PÅ STRÖMBRYTAREN på systemets baksida : När strömmen slås på tänds lampan ovanför strömknappen.

Ansluter ljud

Kanalerna 1 och 2
  1. Tryck på ToneMatch -knappen för att välja en förinställning för den anslutna källan:
    1. Välj MIC när du ansluter en röstmikrofon
    2. Välj INST när du ansluter en akustisk gitarr
    3. Välj AV när du ansluter en annan ljudkälla
    4. Välj ytterligare förinställningar med L1 Mix-appen. Mer information finns i välja förinställningar för ToneMatch
  2. Använd kombinationskontakten för att ansluta ljudkällan med en XLR-kabel eller en 1/4-tums (6.35 mm) TS- eller TRS-kabel
  3. Om källenheten har en volymkontroll justerar du den till önskad nivå
  4. Om enheten kräver fantommatning trycker du PÅ FANTOMKNAPPEN så att lampan ovanför lyser
Kanal 3
  1. Anslut en trådlös Bluetooth®-enhet eller en trådbunden extra ljudenhet
    Obs! AUX -uttagen och Bluetoothingången kan användas samtidigt
    • Anslut ljudenheter på linjenivå till 1/8-tums (3.5 mm) eller 1/4-tums (6.4 mm) AUX TRS-uttagen
    • Anslut en Bluetooth-enhet genom att hålla ned Bluetooth-knappen tills den blinkar blått. Välj sedan Bose-systemet i Bluetooth-menyn på den enhet du vill ansluta
  2. Justera volymnivån för den anslutna enheten
    Tips! För uppspelningsenheter bör enhetens volym normalt vara maxad – eller så hög som den kan utan att förvrängas

Ansluta en ToneMatch-mixer

Använd ToneMatch-porten för att förenkla installationen med en ToneMatch-mixer. Mer information finns i ansluta en ToneMatch-mixer.

Ställa in kanalkontroller

För information om att justera systemet EQ eller kanal volym, EQ och reverb, se Justera ton kontroller på din produkt.

Ansluta ytterligare högtalare

På anslutningspanelen använder DU LINE OU Tmono XLR-uttaget för att ansluta till ingången på en annan strömförsörjd högtalare eller ljudenhet. Denna signal från detta uttag är efterblandad.

Vanliga inställningar

Här är några vanliga inställningar för L1 Pro-systemet. Välj ett alternativ för att visa ett typiskt anslutningsdiagram.

Gitarr och sång

Gitarr, sång och Bluetooth®-enhet

Gitarr, sång och keyboard eller bakgrundsspår

Gitarr och sång med två L1 Pro-system

Gitarr och sång med S1 Pro som monitor

Gitarr och sång med T4S mixer

Stereo-DJ-konfiguration

DJ-konfiguration med subwoofer