Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Så här ansluter du systemets komponenter:

Anslut OmniJewel-högtalarna

Anslut de blottade kablarna med en do fthe front och rea rspeaker-kablarna till de fyra basadaptrarna för OmniJewel-högtalarna:
  1. Använd den medföljande skruvmejseln för att lossa skruvarna på fyra högtalarbaser
  2. Anslut de svarta och nyblottade trådparen på var och en av dem. högtalarkabel till motsvarande färgade kontakter på de fyra basadaptrar för högtalare
    Tips: Sätt endast in metalldelen av kablarna i adaptrarna
  3. Använd skruvmejseln för att dra åt eadapterns eteralminaler  sto håller kablarna på plats
  4. Sätt dit eadaptrarna så att de ligger an mot botten  rspeakers
    Tips! Trådarna ska b äta baksidan av högtalarna
  5. Använd skruvmejseln för att dra åt skruven i mitten av adaptrarna för att se till att de inte är i högtalarna.

Koppla in de främre högtalarna

1. På baksidan av systemkonsolen ansluter du kabeln till de främre högtalarna till uttaget för 4-stifts främre högtalare
  2. Anslut centerhögtalarkabeln från centerhögtalaren till 6-stifts främre högtalaruttag
  3. Placera högtalarna:
    1. Placera den vänstra högtalaren till vänster om TV:n.
    2. Placera den högra högtalaren till höger om TV:n.
    3. Placera centerhögtalaren ovanför eller under mitten av TV:n.
      Tips! Vänster och höger högtalare bestäms av vänster Och höger när du är vänd mot TV:n.

Koppla in de bakre högtalarna

Kabelanslutning för usin ga:

Om du inte använder de trådlösa mottagarna trycker du på knappen Text-TV på fjärrkontrollen (under den blå knappen) för att fortsätta.

Använda en trådlös anslutning:

1. Anslut rea rspeaker-kablarna från de bakre högtalarna till de trådlösa bakre högtalarmottagarna
  2. Slå på en trådlös mottagare till L. (för vänster högtalare bak) Och ställ omkopplaren på den andra enheten på R. (för höger högtalare bak)
    Tips! Vänster och höger högtalare bestäms av vänster Och höger när du är vänd mot TV:n.
  3. Anslut nätsladdarna från båda de trådlösa mottagarna till nätuttagen.

Ansluta konsolen, basmodulen och fjärrkontrollen

1. Anslut HDMI-kabeln från OUT TILL TV -uttaget På systemkonsolen till TV:n.
  2. Anslut Power suppl yenfrån STRÖMUTTAGET på Syste mconsole till ett AC-uttag (nätuttag)
  3. Anslut en nätsladd från nätaggregatet till en Nätuttag
  4. Anslut en nätsladd från basmodulen till en Nätuttag
  5. Sätt i de fyra batterierna i fjärrkontrollen. Se till att markeringarna + och - stämmer överens på batterierna enligt motsvarande markeringar i batterifacket
Tips! När  du slår på strömmen första gången använder du systemströmbrytaren för att para ihop fjärrkontrollen. Följ sedan installationsanvisningarna  på skärmen för att ansluta fjärrkontrollen , ansluta andra enheter och programmera fjärrkontrollen.

Ta reda på var du ska placera produkten.

För förslag på placering av högtalare, se placering och placering av högtalare.

Använder du en mobil enhet eller en dator för installation?

SoundTouch-appen kan installeras på en mobil enhet eller dator. Information om hur du installerar appen finns i anvisningar för hur du installerar SoundTouch-appen på en Android-enhet, Installera SoundTouch-appen på en iOS-enhet eller Installera SoundTouch-appen på en PC- eller Mac-dator.

Mobil enhet

Dator

Kör ADAPTIQ för att maximera systemljudet.

Mer information om hur du kör ADAPTIQ finns i ställa in och avaktivera ADAPTIQ-systemet.

Programvaran ADAPTIQ för ljudkalibrering, som medföljer systemet, testar automatiskt akustiken i lyssningsområdet, analyserar högtalarplaceringen och anpassar systemets ljud till rummets specifika akustik.

Anslut ljudenheter till produkten.

Mer information finns i ansluta andra enheter till systemet.