Bose QuietComfort® 45 Headphones

Försäljning från 2021 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Lägg till hörlurarna i Bose Music-appen.

Hämta Bose Music-appen

Den kostnadsfria Bose Music-appen icon med den här funktionen kan du konfigurera och styra hörlurarna från en mobil enhet, välja språk för röstuppmaningar, justera brusreduceringsnivåer med mera. Mer information finns i Hämta Bose Music-appen.
  •   Om du öppnar appen och uppmanas att tillåta Platstjänst eller Bluetooth®-behörigheter, ska du tillåta dem.
    Tips! Thes eare använder dso appen kan ndetect och contro ldin produkt. Om du inte tillåter det kommer appen inte att hitta din produkt.
  • Om du inte har ett Bose-konto trycker du på skapa Accoun toch följer appinstruktionerna.
  • Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord.

Lägg till dina rheadphones till ditt konto

1. Håll Powe rswitch intryckt helt åt höger (mot Bluetooth®-ikonen) och håll den där tills Bluetooth-lampan blinkar blått. Om du har på dig hörlurarna hör du ”redo att ansluta”.
  2. I Bose Music-appen trycker du på knappen + på skärmen My Bose .
  3. Välj Hörlurar och ramar
  4. Välj dina hörlurar och följ sedan instruktionerna för eapp.