S1 Pro system

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Ställa in systemet:

Slå på eller av

1. På systemets baksida trycker du strömbrytaren till läget upp (på) eller mittläget (av). Använd ner-läget nför snabb chargin gif usin gTillbehörbatteriet.

Ansluta

Ingångar 1 och 2
  1. Ställ in ToneMatch-omkopplaren enligt den anslutna källan:
    1. Välj mittpositionen när du ansluter en akustisk gitarr
    2. Välj rätt position när du ansluter en mikrofon för röst
    3. Välj vänster/AV-position när du ansluter en annan källa än en voca lmikrofon eller akustisk gitarr
  2. Anslut källan med en 1/4-tums eller XLR-kabel
    1. Obs! Input 1-uttaget är ett mono kombinationjack som accepterar 1/4-tums TS eller XLR-kontakter
  3. Om källenheten har en volymkontroll justerar du den till önskad nivå
  4. Justera systemets VOLYMREGLAGE till önskad nivå
  5. Justera BASEN, TREBL eAND REVERB knoppar till önskad nivå. Ställ in de här reglagen i mitten för neutralläge

Notera SIGNALINDIKATORN (grön = signal finns; röd = signalurklipp; av = ingen eller låg signal finns)
Ingång 3
  1. Anslut antingen en trådlös anslutning Bluetooth enhet eller trådbunden ljudenhet
    Obs! AUX-uttaget och Bluetooth kan inte användas samtidigt. När AUX-uttaget är anslutet Bluetooth är avaktiverad:
    • Anslut trådansluten stereoljudenhet  till systemets 3.5 mm AUX-stereouttag
    • Anslut en Bluetooth enheten genom att hålla i. Bluetooth Tills den blinkar vitt och välj sedan Bose-systemet i. Bluetooth enhetens Bluetooth inställningarna
  2. Ställ in enhetens volymnivå på cirka 80 %
  3. Ställ in volymnivån på Ingång 3 på Bose-systemet till önskad nivå
    Obs! Enheten och Bose-volymkontrollerna påverkar enhetens volym som hörs från Bose-systemet. För bästa resultat ska du höja enhetens volym till cirka 80% och sedan använda Bose-volymkontrollen för att få önskad volym.

Placera högtalaren

Högtalaren kan placeras platt vertikalt, lutas bakåt/vinklas uppåt vertikalt eller lutas bakåt/vinklas uppåt horisontellt.

Dessutom inkluderar högtalarens undersida en adapter för montering på ett högtalarstativ som har en 35 mm-pelare.

Ansluta ytterligare högtalare

Använd LINE OUT-uttaget för att ansluta till AUX-ingången på ett annat S1 Pro-system eller andra högtalare. (Obs! LINJESIGNALEN är efterblandad och mono.)

Anslut ljudenheter till produkten.

Mer information finns i ansluta andra enheter till systemet.