Bose Sport Earbuds

Försäljning från 2020 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Installera produkten

Lär dig hur du konfigurerar produkten, ansluter komponenter och drar nytta av alla dess funktioner.

Lägg till hörlurarna i Bose Music-appen.

Hämta och installera den kostnadsfria Bose Music-appen från din mobila enhets appbutik. Med Bose Music-appen kan du konfigurera och styra produkten från en mobil enhet, t.ex. en smarttelefon eller surfplatta.

Öppna ap -kraftuttaget komma igång

•   Om du öppnar appen och uppmanas att tillåta Platstjänst eller Bluetooth®-behörigheter, ska du tillåta dem.
    Tips! Thes eare använder dso appen kan ndetect och contro ldin produkt. Om du inte tillåter det kommer appen inte att hitta din produkt
  • Om du inte har ett Bose-konto väljer du skapa konto och följer appens instruktioner
  • Om du redan har ett Bose-konto trycker du på Logga in och anger ditt användarnamn och lösenord

Lägg till dina öronsnäckor till ditt konto

1. Tryck och håll in Bluetooth-knappen i laddningsfodralet tills du hör “Ready to connect” (Klart för anslutning).  Om du inte har öronsnäckorna på dig håller du Bluetooth-knappen i laddningsfodralet intryckt tills öronsnäckans status lyser långsamt med blått sken
  2. I Bose Music-appen trycker du på + på skärmen My Bose
  3. Välj Hörlurar och ramar
  4. Välj dina öronsnäckor och följ anvisningarna på skärmen