S1 Pro system

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Periodiskt ljud från produkten

Om ljudet som spelas upp från produkten spelas in och ut, spelas upp inkonsekvent eller låter hackigt kan du försöka med följande:

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten från Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj varje post för att rdin produkt en dremove den genom att välja Forget, UnpairDelete eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Se till att systemet är korrekt konfigurerat och att alla anslutningar är säkra.

En anslutning kan ha lossnat eller vara felaktigt ansluten. För mer information, se Konfigurera din produkt.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

På en dator går du till btu.bose.com och följer instruktionerna för att säkerställa att produkten har de senaste funktionerna och förbättringarna. Se Uppdatera produktens programvara eller inbyggda programvara.

Anslut en annan ljudkälla.

Har anslutit en annan ljudkälla för att avgöra om problemet är relaterat till källan: I faudio skickas till din syste mfrån en mikrofon, prova en annan mikrofon; om ett instrument är anslutet, prova ett annat instrument.

Prova en annan utgång på mixern eller ljudkällan.

Jag fåt audi -osource ha mer än på eoutput (dvs. en mixer med huvud- och aux-utgångar), anslut en annan utgång med samma kablar för att avgöra om utgången är problemet.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om den anslutna enheten.

Elektronik kan behöva återställas från tid till annan – ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten och slå sedan på den igen och försök igen.

Byt ut ingångskablarna.

Prova olika ingångskablar med samma källa och samma kanal. Om detta löser problemet kan de ursprungliga kablarna vara defekta.

Prova en annan högtalare eller ett annat ljudsystem.

Om det finns en till en annan högtalare med strömförsörjning kan du ta reda på om problemet är relaterat till audi-datakällan eller anslutningskablarna.

Anslut till en annan ingång på produkten.

Bestäm om problemet är relaterat till en särskild ingång genom att ansluta ljudkällan till en annan ingång med samma ljudkälla som en kabel.

Kontrollera om systemets lysdioder blinkar på och av.

Problemet kan faktiskt vara intermittent effekt. Kontrollera ström- och statuslysdioder på systemet. Om de blinkar på och av läser du produkten slås på eller av av sig själv.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.