Bose SoundLink Revolve II Bluetooth®-Högtalare

Försäljning från 2021 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Periodiskt ljud från produkten

Om ljudet som spelas upp från produkten spelas in och ut, spelas upp inkonsekvent eller låter hackigt kan du försöka med följande:

Koppla bort eventuella sekundära Bluetooth-enheter som kan vara anslutna till Bose-produkten

I multipoint kan en sekundär Bluetooth-enhet eventuellt ta emot en text-/e-postavisering och försöka sända ljud till produkten. Detta kan avbryta den primära Bluetooth-anslutningen/ljudströmmen som påverkar Bluetooth-bandbredden, vilket orsakar återkommande ljud- eller sporadiska Bluetooth-anslutningar.

För att eliminera eventuella avbrott rekommenderar vi att du stänger av Bluetooth på din sekundära enhet som är ansluten till Bose-produkten.

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten från Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj varje post för att rdin produkt en dremove den genom att välja Forget, UnpairDelete eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Se till att produkten är inom 10 meter från Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-räckvidden är cirka 10 m. Detta område kan minskas av hinder (dvs. Väggar, dörrar, fickor, närliggande Bluetooth-enheter osv.). Försök att flytta enheten och produkten närmare varandra.

Kontrollera mobiltelefonens mottagning.

En svag anslutning till celltjänsten kan orsaka dålig ljudkvalitet under ett samtal. Try the call again when the reception improves.

Prova att spela upp olika typer av media.

Olika medietyper kan ge ljud av olika kvalitet. Till exempel Podcasts, musik som lagras lokalt på din telefon, MP3-filer, streamade musiktjänster (Spotify, Pandora), videor på din enhet eller lagras i molnet, etc. kan alla variera i kvalitet. Försök med ett annat material för att avgöra om problemet är specifikt för vissa medier.

Prova med en annan app.

Om problemet endast uppstår med en viss app är det troligt att den är relaterad till appens eller appens inställningar.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Försök ansluta en annan ljudenhet.

Om en annan ljudenhet är tillgänglig ansluter du den med samma kablar och anslutningar för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

Byt ut de kablar som används för att ansluta produkten

Prova att byta ut de kablar som ansluter produkten. Om inga problem hörs med nya kablar är det den första uppsättningen kablar som är problemet.

Prova en annan uppsättning nätanslutna högtalare.

Anslut en annan uppsättning nätanslutna högtalare om sådana finns. Om samma problem uppstår beror det på datorn eller dess ljudinställningar.

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.