90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle 535 Series II home entertainment system

Försäljning från 2013 – 2014

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta en Bluetooth®-enhet

Om du inte kan para ihop en Bluetooth-enhet (dvs. mobiltelefon, surfplatta eller dator) till din produkt, prova följande:

Se till att tillbehöret SoundTouch Wireless Adapter Seriess II är anslutet till produkten.

SoundTouch trådlös adapter serie II fanns som tillbehör till produkten. När du är ansluten kan du trådlöst ansluta ljud till produkten via Bluetooth.

Prova de stegvisa instruktionerna för att ansluta Bose-produkten till en Bluetooth®-enhet.

Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Kontrollera om enheten du försöker ansluta kan skicka ljud via Bluetooth®.

Vissa enheter kan bara ta emot ljud via Bluetooth. Vissa TV-apparater med Bluetooth kan till exempel ta emot ljud från en Bluetooth-enhet (dvs. En smartphone eller dator) men det går inte att skicka ljud till en Bluetooth-högtalare eller hörlurar. Kontrollera handboken eller specifikationerna för den enhet som du försöker ansluta för att avgöra om den kan skicka ljud till en Bluetooth-högtalare eller hörlurar, till exempel Bose-produkten.

Om du försöker ansluta Bose Bluetooth®-produkten till en annan Bose-produkt använder du Bose-appen.

Kontrollera om den trådlösa SoundTouch-adaptern som är ansluten till systemet har Bluetooth®-funktioner.

För att du ska kunna använda Bluetooth med ditt system måste SoundTouch Wireless Adapter II vara ansluten. Den första serien av SoundTouch Wireless Adapter har inte Bluetooth-funktioner. SoundTouch trådlös adapter II med Bluetooth har SM2 fäst på modellnumret som visas längst upp till höger på etiketten på adapterns undersida.

Se till att produkten är inom 10 meter (33 fot) från Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-räckvidden är cirka 33' (10 m). Detta område kan minskas av hinder (dvs. Väggar, dörrar, fickor, Bluetooth-enheter i närheten osv.). Prova att flytta enheten och produkten närmare varandra.

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektroniken kan behöva återställas på vissa tillfällen för att lösa mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Om du försöker ansluta en dator med Bluetooth, här är några förslag.

Prova följande:

Om du försöker ansluta en enhet med Bose-appen kan du ge några förslag.

Prova följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.