90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

Lifestyle® SoundTouch® 535 underhållningssystem

Försäljning från 2015 – 2016

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att ansluta en Bluetooth®-enhet

Om du inte kan para ihop en Bluetooth-enhet (dvs. mobiltelefon, surfplatta eller dator) till din produkt, prova följande:

Prova de stegvisa instruktionerna för att ansluta Bose-produkten till en Bluetooth®-enhet.

Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Kontrollera om enheten du försöker ansluta kan skicka ljud via Bluetooth®.

Vissa enheter kan bara ta emot ljud via Bluetooth. Vissa TV-apparater med Bluetooth kan till exempel ta emot ljud från en Bluetooth-enhet (dvs. En smartphone eller dator) men det går inte att skicka ljud till en Bluetooth-högtalare eller hörlurar. Kontrollera handboken eller specifikationerna för den enhet som du försöker ansluta för att avgöra om den kan skicka ljud till en Bluetooth-högtalare eller hörlurar, till exempel Bose-produkten.

Om du försöker ansluta Bose Bluetooth®-produkten till en annan Bose-produkt använder du Bose-appen.

Se till att Bluetooth® är aktiverat på enheten.

Kontrollera att Bluetooth är aktiverat i enhetens Bluetooth-inställningar. Om din produkt och enheten har tidigare parats ihop  försöker du med oautomaticall återansluta när Bluetooth är aktiverat på enheten.

Se till att produkten är inom 10 meter (33 fot) från Bluetooth®-enheten.

Bluetooth-räckvidden är cirka 33' (10 m). Detta område kan minskas av hinder (dvs. Väggar, dörrar, fickor, Bluetooth-enheter i närheten osv.). Prova att flytta enheten och produkten närmare varandra.

Sök efter tillgängliga Bluetooth-produkter på Bluetooth®-enheten.

På Bluetooth-enheten kan du prova att stänga av Bluetooth och sedan starta en ny sökning efter Bluetooth-hörlurar och -högtalare i närheten. Om din produkt inte visas går du till enhetens Bluetooth-inställningar och söker efter ett alternativ för att söka efter eller söka efter tillgängliga produkter. Onc eYour-produkten hittades, välj den.

Rensa Bose-produktminnet för tidigare anslutna Bluetooth®-enheter.

Bose-produkten kommer ihåg de senaste enheterna som den anslutna till, och den kan snabbt återansluta till dem. I cas eThere i sa nproblem med th edevice minne, clea rit en dthen försök att återansluta tthe enhet. Mer information finns i Rensa produktminnet för ihopparade Bluetooth®-enheter och ansluta en Bluetooth®-enhet.

På Bluetooth®-enheten tar du bort alla poster i Bose-produkten från Bluetooth-menyn. Försök sedan ansluta igen.

I Bluetooth-menyn på Bluetooth-enheten hittar du en lista över Bluetooth-produkter som tidigare har anslutits. Bose-produkten kan visa en eller flera gånger synda listan (dvs. Den kan finnas uppräknat en andra gång med LE i namnet). Välj varje post för att rdin produkt en dremove den genom att välja Forget, UnpairDelete eller något liknande. Försök sedan ansluta igen. Mer information finns i ansluta en Bluetooth®-enhet.

Återställ kontrollkonsolen och SoundTouch-adaptern.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om Bluetooth®-enheten.

Elektroniken kan behöva återställas på vissa tillfällen för att lösa mindre problem. Detta görs vanligtvis genom att stänga av enheten och sedan slå på den igen.

Om du försöker ansluta en dator med Bluetooth, här är några förslag.

Prova följande:

Om du försöker ansluta en enhet med Bose-appen kan du ge några förslag.

Prova följande:

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Kontrollera om problemet uppstår med en annan Bluetooth®-enhet.

Det här problemet kan bero på ett problem med den källa som för närvarande är ihopparad med systemet. Försök para ihop en annan Bluetooth-källa för att se om problemet är isolerat till den enheten.

Stäng av eller avaktivera Bluetooth® på enheter i närheten som tidigare var anslutna till produkten.

Produkten kommer ihåg de senaste flera anslutna enheterna så att den snabbt kan återansluta. Om det redan finns anslutna Bluetooth-enheter i närheten stänger du av dessa enheter (eller stänger av Bluetooth på inställningsmenyn) och kontrollerar sedan om problemet är löst.

Återställ systemet till fabriksinställningarna och starta om installationsprocessen.

Mer information finns i återställa produkten.

Den trådlösa SoundTouch-adaptern kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan SoundTouch-adaptern behöva service. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.