Bose A30 Aviation Headset

Försäljning från 2023 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta en Bluetooth®-enhet

Ta reda på hur du parar ihop produkten trådlöst med en Bluetooth-enhet, t.ex. en smarttelefon eller dator. På så sätt kan du styra ljudet du hör från produkten.

Ansluta med hjälp av Bluetooth-menyn på din mobila enhet

Denna sarticle onl gäller för Bluetooth-modeller.

Anslut via Bluetooth-menyn på den mobila enheten

1. Kontrollera att omkopplaren för sekundärt ljudläge är I LÄGET FÖR TYST ELLER BLANDAD och ATT OMKOPPLAREN FÖR ÅTERGÅNGSFUNKTION är i LÄGET AV.
    OBS! Om omkopplaren för sekundärt ljudläge är inställd på AV eller OM OMKOPPLAREN FÖR ÅTERGÅNGSFUNKTION är inställd på PÅ PÅ, avaktiveras Bluetooth-funktionen.
  2. Håll Bluetooth-/flerfunktionsknappen l intryckt i 1 sekund. Bluetooth-lampan blinkar lila.
  3. Aktivera Bluetooth-funktionen på den mobila enheten.
    OBS! Bluetooth-funktionen hittar du vanligtvis i menyn Inställningar.
  4. Välj headsetet i enhetslistan. Bose A30 när den är ansluten hörs en ton och Bluetooth-lampan blinkar blått.
    TÄNK PÅ FÖLJANDE:
    • Efter 5 minuters inaktivitet avslutar headsetet automatiskt ihopparningsläget och Bluetooth-lampan släcks. Om du vill aktivera Bluetooth-funktionen igen trycker du på Bluetooth-knappen
    • Varje gång du slår på Bluetooth-funktionen försöker headsetet återansluta till de två senast anslutna Bluetooth-enheterna. Om enheten/enheterna är avstängda eller utanför räckvidden försöker headsetet återansluta till andra enheter i ihopparningslistan och återgår sedan till ihopparningsläge.

Koppla från en mobil enhet

1. Håll ned Bluetooth-/flerfunktionsknappen i 5 sekunder för att stänga av Bluetooth-funktionen.
  2. Flytta omkopplaren för sekundärt ljudläge till LÄGET AV.
    OBS! Du kan även använda appen Bose® Connect för att synkronisera den bärbara enheten. Frånkoppling av Bluetooth på din enhet leder till att alla andra enheter kopplas från.

Återansluta en mobil enhet

När headsetet är påslaget försöker det återansluta till de två senast anslutna enheterna. Enheterna måste vara inom räckvidd (9 m) och påslagna.

Återställa en förlorad anslutning

När den anslutna mobila enheten flyttas utanför räckvidden går anslutningen förlorad. Headsetet försöker automatiskt återansluta i 5 minuter. Om headsetet inte kan återansluta återgår det till ihopparningsläge. Efter 5 minuters inaktivitet stängs Bluetooth-funktionen av.
  1. Flytta tillbaka enheten till räckvidd.
  2. Tryck på  Bluetooth-knappen för att återansluta.

Ansluta ytterligare en mobil enhet

Du kan lagra upp till åtta ihopparade enheter i ihopparningslistan för headsetet och headsetet kan aktivt anslutas till två enheter i taget. Om du vill ansluta en ytterligare enhet använder du Bluetooth-menyn på enheten.
  • Endast en sekundär ljudkälla kan höras åt gången
  • Sekundärt ljud åsidosätter aldrig snabbtelefonen

Växla mellan anslutna enheter

1. Pausa ljudet på den första enheten.
  2. Spela upp ljudet från den andra enheten.

Har du tidigare anslutit den här Bluetooth®-enheten till Bose-produkten?

Ja

Nej