Lifestyle® 235 system II

Försäljning från 2013 – 2014

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Fjärrkontrollen är oregelbunden eller kontrollerar inte Bose-produkten

Om Bose-fjärrkontrollen inte fungerar eller bara ibland kontrollerar Bose-produktens funktioner kan du prova följande:

Se till att batterierna i fjärrkontrollen inte är avsedda för produkter med låg strömförbrukning.

Batterier som är avsedda för produkter med låg effekt (som vanligtvis innehåller zink) ger inte tillräckligt med ström för att driva fjärrkontrollen till systemet.

Byt ut alla lågeffektsbatterier mot alkaliska batterier.

Prova nya batterier i fjärrkontrollen.

Om batteriet eller batterierna i fjärrkontrollen är svaga eller inte har någon ström byter du ut dem. Alkaliska batterier rekommenderas över laddningsbara batterier, vilket kan ge lägre spänning. (Obs! Batteritestare är inte alltid tillförlitliga eftersom de kan upptäcka ström men inte indikerar om det finns tillräcklig ström för fjärrkontrollen.)

Se till att fjärrkontrollen är inom systemets räckvidd.

Fjärrkontrollens maximala räckvidd som medföljer systemet är 10 meter (33 fot)

Koppla fjärrkontrollen till systemet på nytt.

Mediecentret och fjärrkontrollen måste paras ihop för att fungera korrekt. Information om intraktioner finns i Para ihop fjärrkontrollen med systemet.

Kontrollera om knapparna på systemkonsolen fungerar.

Om knapparna på Syste mdo inte fungerar heller, se produkten kommer inte att slås på.

Kontrollera om några knappar på fjärrkontrollen fungerar.

Om vissa knappar på fjärrkontrollen fungerar och vissa inte fungerar, se vissa knappar på fjärrkontrollen fungerar inte.

Återställ kontrollkonsolen.

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Se om konsolen skickar IR-signal genom att titta på konsolskärmen genom en kamerasökaren.

Våra ögon kan inte upptäcka IR-ljus (infrarött) som produceras av din systemkonsol, men många digitalkameror kan. Titta på den här mconsole -displayen eller spetsen på en ansluten IR-sändare genom en digitalkamera (dvs. en smartphone-kamera) och tryck sedan på en knapp på fjärrkontrollen. Om du inte ser någon blixt genom kamerasökaren när du trycker på en knapp , skickar inte e-sulan eller sändaren någon signal*. Om du ser en blixt men fjärrkontrollen inte fungerar kan du prova några andra felsökningsförslag för att avgöra om problemet är fjärrkontrollen, konsolen, utsändare eller något annat. (*vissa smartphone-kameror har IR-filter. Så om du inte ser någon blixt är det värt att prova både den främre och bakre kameran eller en annan kamera för att bekräfta.)

Uppdatera fjärrkontrollens programvara.

Productupdates förvarar din system att arbeta hos dess mest bra. Mer information finns i Uppdatera produktens programvara eller fasta programvara.

Kontrollera att rätt fjärrkontroll används.

En fjärrkontroll från en annan produkt har olika eller inga funktioner. Om du har fler än en Bose-fjärrkontroll läser du användarhandboken för den produkt du försöker styra för att vara säker på att du använder rätt fjärrkontroll.

Kontrollera att ljudingångskabeln sitter i ordentligt.

Ljudingångskabeln som ansluter mediecentralen och Acoustimass-modulen kan ha lossnat från ris som är felaktigt ansluten. Mer information om systemanslutningar finns i Konfigurera produkten.

Ta bort alla USB-drivna enheter från USB-uttagen på systemkonsolen.

Om en enhet, som en direktuppspelad mediespelare, drivs av ett USB-uttag på den enda econsulan, drar du ström av den deviska ecoul daffecfunktionaliteten i ditt system. Prova istället att ansluta en USB- enhet som är ansluten till din dator med en separat strömkälla.

Kontrollera om det finns störningskällor.

Elektronik kan fånga upp störningar från annan elektronik som är ansluten till samma strömkrets eller ansluten i närheten av din soundbar. Prova att koppla bort strömsladden från sådan elektronik i närheten (dvs. Laddare för bärbar dator/telefon, TV, kabelbox, säsongsbelysning, mikrovågsugn/apparat, Bluetooth-enheter osv.). Om problemet är löst kan du prova att ansluta enheten eller produkten till en annan strömkrets eller längre bort.

Kontrollkonsolen kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan det hända att kontrollkonsolen behöver service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på kontrollkonsolen. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.