Lifestyle 650 underhållningssystem

Försäljning från 2016 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Dålig ljudkvalitet från produkten

Om du upplever distorsion, knastrande, statiskt, brus eller oväntat dålig ljudkvalitet från produkten:

Se till att systemet är korrekt konfigurerat och att alla anslutningar är säkra.

En anslutning kan ha lossnat eller vara felaktigt ansluten. För mer information, se Konfigurera din produkt.

Kör ADAPTIQ-ljudkalibreringen för att optimera ljudet i ditt system.

Eftersom olika miljöer påverkar hur ljud hörs kan du använda ADAPTIQ för att kalibrera systemet. Den lyssnar på hur du rospeakers substantiv ditt rum och justerar sedan ljudet efter behov för att optimera ljudkvaliteten. Mer information finns i ställa in och avaktivera ADAPTIQ-systemet.

Höj volymen på den anslutna enheten.

Ställ in enhetens volym eto 90–100 % för att skicka en stark signal till produkten. Använd sedan produkten för att justera volymnivån.

Kontrollera bas- och diskantkontrollerna för produkten.

Se till att bas- och diskantjusteringarna inte är för höga eller för låga för dina önskemål. Mer information finns i Justera tonkontrollerna på produkten.

Kontrollera om högtalarplaceringen följer rekommendationerna för ditt system.

Placeringen av högtalaren i området påverkar hur ljudet från högtalarna hörs. Mer information finns i placering och placering av högtalare.

Återställ systemet

Återställning tillämpas för att åtgärda tillfälliga problem. Det är inte något som bör göras flera gånger. Mer information finns i återställa produkten.

Försök med en annan ljudenhet.

Anslut och spela upp en annan ljudenhet via produkten. Detta kan hjälpa till att avgöra om problemet är isolerat till den första enheten.

Försök ansluta en annan ljudenhet.

Om tillgängligt, anslut anothe raudi odevic eusing the sam ecables och anslutning för att avgöra om problemet är relaterat till den första enheten eller dess inställningar.

Kontrollera om det finns störningskällor.

Elektronik kan fånga upp störningar från annan elektronik som är ansluten till samma strömkrets eller ansluten i närheten. Prova att koppla bort strömsladden från sådan elektronik i närheten (dvs. Laddare för bärbar dator/telefon, TV, kabelbox, säsongsbelysning, mikrovågsugn osv.). Om problemet är löst kan du prova att ansluta enheten eller produkten till en annan strömkrets eller längre bort.

Kontrollera högtalarkablarnas skick och se till att de sitter fast i båda ändarna.

Kontrollera om högtalarkablarna är böjda, repade, skadade eller har skärskador. Byt ut skadade ledningar och kontrollera att de är ordentligt anslutna i båda ändarna.

Om problemet uppstår med en viss källa väljer du den nedan för mer hjälp.

Strömma musiktjänst från Bose-appen

Bluetooth®-enhet

En AirPlay-enhet

Tv

Kabel/satellitbox

En annan enhet (dvs. Blu-ray-spelare, spelsystem, surfplatta osv.)

Ditt system kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan systemet behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.