ProFlight Series 2 Aviation headset

Försäljning från 2019 – aktuell

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Dålig ljudkvalitet från produkten

Om du upplever distorsion, knastrande, statiskt, brus eller oväntat dålig ljudkvalitet från produkten:

Kontrollera att headsetet är inställt på Stereo eller Mono för att matcha intercom-typen.

Ta ut batterierna ur styrmodulen och se på knapparna för tillval av huvudattrapp : Ställ INTERCOM -omkopplaren på ST (höger läge) eller MONO (vänster läge). När du är klar sätter du tillbaka batterierna.

Determine if any recent changes have been made to the headset or aircraft.

Höj volymen på den anslutna enheten.

Ställ in enhetens volym eto 90–100 % för att skicka en stark signal till produkten. Använd sedan produkten för att justera volymnivån.

Anslut headsetet till ett annat paneluttag eller, om möjligt, till ett annat flygplan.

Icke-TSO-utrustning, slitna uttag/lösa anslutningar eller felaktigt anslutna uttag (dvs. omvända stereo- eller MIC-/jordledningar) i flygplanet kan orsaka problem. Om det finns ett headset kan du försöka ansluta det till ett annat uttag i flygplanet eller till uttag i ett separat flygplan. Om headsetet fungerar som det ska när det är anslutet någon annanstans är det problem med paneluttaget eller anslutningen till uttaget.

Se till att du använder StayHear+ öronproppar.

De här hörlurarna är särskilt utformade för oss med StayHear+-öronsnäckorna. Användning av andra öronproppar, inklusive StayHear originalspetsar, ger lågt ljud, dålig ljudkvalitet och/eller minskad brusreducering.

Dina StayHear+-tips bör se ut så här:

stayhear plus tips

För 6-stifts installerade anslutningar som drivs med flygplan kontrollerar du skicket på kontakten på headsetet och uttaget på flygplanet.

Kontrollera om det finns skräp i flygplanets kontakt och kontrollera om något av de sex stiften är felaktigt inti headsetkontakten.

Obs! Om flygplanet har ett jack för en äldre modell Bose AH Xheadet som var virvla för att ge monoljud till rätt öronkåpa  , måste jakoken dras om eftersom den elektroniska synden den nyare A20-kabeln skiljer sig åt.

Rengör headsetets kabelanslutningar med isopropylalkohol.

Kontakterna i änden av headsetets kabel är nära att ha skräp eller korrosion på dem. Applicera en liten mängd isopropylalkohol på en trasa, torka av metallkontakterna, ndr ydem med en ren trasa. När du har rengjort och torkat ansluter du headsetet och försöker igen.

Kontrollera om problemet endast uppstår vid vissa händelser.

Det är möjligt att OIS Elight occu under vissa händelser, som start och landning. Det här är en typicall som beror på annan elektronik i flygplanet som stör den elektroniska synden i headsetet. Även om detta inte är vanligt kan störningar uppstå mellan elektroniken. Om möjligt ska du fastställa störningskällan och stänga  av, flytta eller skydda den från headsetet.

Kontrollera om problemet uppstår när mikrofonen används.

Om problemet bara uppstår när du talar via mikrofonen kan det vara fel på nedkabeln. Följ länken för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.

Klicka här för att starta tjänsten

Koppla bort alla andra headset som är anslutna till flygplanet.

Koppla bort alla andra headset som är anslutna till flygplanets snabbtelefon. Om problemet försvinner är det relaterat till ett annat headset. Återanslut headseten en i taget för att avgöra vilket och kontrollera sedan inställningarna för det headsetet.

Anslut ett annat headset.

Om ett annat headset är tillgängligt ansluter du det till flygplanet för att avgöra om problemet är relaterat till flygplanspanelen eller dess inställningar.

Om problemet uppstår med en viss källa väljer du den nedan för mer hjälp.

När du lyssnar på en enhet som är ansluten till 3.5 mm (1/8 tum) AUX-ingången

När du ringer ett telefonsamtal med Bluetooth®

Din produkt kan behöva service.

Om de angivna stegen inte löser problemet kan produkten behöva service. Följ länken nedan för mer information om hur du utför service på produkten. Beroende på produkt och region får du ett kontaktnummer eller möjlighet att konfigurera tjänsten online.