Bose Smart Soundbar 900

Försäljning från 2022 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta andra enheter till systemet

Lär dig hur du ansluter andra ljudkällor till systemet.

Så här ansluter du TV-ljudet till din soundbar:

Kontrollera vilken HDMI-anslutning på TV:n som är märkt ARC (eller Audio Return Channel).

För en TV med HDMI-ARC-anslutning:

• Anslut en HDMI-kabel från HDMI ARC-uttaget på TV:n till HDMI ARC -uttaget på baksidan av SoundBar. HDMI-kabeln bör vara klassad som hög hastighet eller bättre.
  • Vissa tv-apparater kräver användaraktivering av ARC-funktionen innan den skickar ljudsignalen till soundbar. Om inget ljud hörs kontrollerar du att TV:ns ljud- och HDMI-inställningar är rätt inställda på TV:ns inställningsmeny.

För en TV utan HDMI-ARC-anslutning:

1. Koppla bort alla HDMI-kablar som är anslutna till HDMI-ingången på Soundbar-enheten.
  2. Leta reda på den optiska utgångsanslutningen på TV:n. Om det inte går att hitta en sådan, se användarhandboken. En TV utan HDMI-ARC- eller optisk utgångsanslutning är inkompatibel.
  3. Anslut en optisk kabel från den optiska utgången på TV:n till DEN OPTISKA IN -anslutningen på baksidan av Soundbar-enheten.
  4. Kontrollera ljudet genom att trycka på TV-knappen på Soundbar-fjärrkontrollen. Om inget ljud hörs kontrollerar du att TV:ns ljud- och optiska inställningar är rätt inställda på TV-inställningsmenyn.
Alla ljud-/videoenheter som kräver en trådbunden anslutning måste vara anslutna till TV:n. Trådlösa enheter kan anslutas med Bluetooth®, AirPlayeller Chromecast (tillgängliga) .