90 dagars riskfri provperiod, 2 års garanti och kostnadsfri standardleverans för beställningar över 450 SEK

SoundTouch® Stereo JC serie II Wi-Fi®-musiksystem

Försäljning från 2014 – 2015

INTE DIN PRODUKT?
Hjälp oss att ge bästa möjliga support genom att bekräfta din produkt nedan
Select your product
Product image
SUPPORTALTERNATIV FÖR
Loading
SÖK
Ange ett sökord i fältet ovan.
Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda AirPlay med din Bose-högtalare

Med Apple AirPlay-tekniken kan du spela upp ljud trådlöst från en AirPlay-enhet (dvs. En iPhone eller en kompatibel app) och hör den via en AirPlay-kompatibel högtalare – som din Bose-högtalare. För att AirPlay ska fungera måste både enheten och högtalaren vara anslutna till samma nätverk.

Ta reda på hur du spelar upp AirPlay-ljud i Bose AirPlay-aktiverade högtalare

Spela upp AirPlay-ljud på Bose-högtalaren

Öppna AirPlay-menyn på olika iPhone-, iPad- eller iPod-versioner