Wave® SoundTouch®-musiksystem

Försäljning från 2013 – 2015

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda AirPlay med din Bose-högtalare

Med Apple AirPlay-tekniken kan du spela upp ljud trådlöst från en AirPlay-enhet (dvs. En iPhone eller en kompatibel app) och hör den via en AirPlay-kompatibel högtalare – som din Bose-högtalare. För att AirPlay ska fungera måste både enheten och högtalaren vara anslutna till samma nätverk.

Ta reda på hur du spelar upp AirPlay-ljud på Bose AirPlay-aktiverade produkter

Öppna AirPlay-menyn på din Apple-enhet

Skicka AirPlay-ljud till Bose-produkten