SoundTouch 300 soundbarhögtalare

Försäljning från 2016 – 2018

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Det går inte att välja eller styra Bose-produkten som AirPlay-högtalare

Om Bose-produkten inte visas i AirPlay-menyn, säger AirPlay-enheten att produkten inte är tillgänglig eller att enheten inte kan styra AirPlay-funktionerna på produkten, kan du prova följande:

Om AirPlay-enheten tar emot ett telefonsamtal väntar du tills samtalet avslutas.

Vissa AirPlay-enheter kan ta emot telefonsamtal. När ett samtal är aktivt är AirPlay-kontroller inte tillgängliga på enheten. Vänta tills telefonsamtalet avslutas och försök sedan igen.

Slå av och på Wi-Fi på källenheten.

Enheten som du använder för att initiera ljud kan ha problem med att kommunicera i nätverket. Stäng av Wi-Fi-inställningen och slå sedan på den igen för att återupprätta en nätverksanslutning.

Avsluta musikprogrammet och/eller iTunes och vänta sedan 10 sekunder innan du försöker igen.

Om usin giTunes, stäng och öppna programmet igen.
Jag fixerar en Nios-enhet, trycker två gånger på hemknappen, drar upp o nyou raudi oapp för att stänga den och väntar sedan i 10 sekunder innan jag öppnar appen igen och försöker igen.

Se till att AirPlay-källan är ansluten till samma nätverk som Bose-systemet.

AirPlay-enheten och Bose-systemet måste vara anslutna till samma nätverk för att AirPlay ska kunna användas. Om enheten till exempel är ansluten till gästnätverket och systemet är anslutet till huvudnätverket fungerar inte AirPlay. Leta reda på det anslutna nätverksnamnet i AirPlay-enhetens Wi-Fi-inställningar och kontrollera sedan om Bose-produkten är ansluten till samma nätverk genom att öppna skärmen Systeminformation. Om de två enheterna finns i olika nätverk ska du byta AirPlay-enhetens nätverk så att det överensstämmer med Bose-systemets

Om du har både AirPlay 1- och AirPlay 2-högtalare bör du tänka på följande när du spelar upp från en iOS-enhet:

• Du kan inte streama till både AirPlay 1- och AirPlay 2-högtalare samtidigt
  • Du kan antingen streama till en AirPlay 1-kompatibel högtalare eller till en eller flera AirPlay 2-kompatibla högtalare

Kontrollera om det finns produktuppdateringar och installera dem.

Starta om AirPlay-källenheten.

Eletronics kan behöva återställas då och då, ungefär som att starta om en dator. Stäng av enheten, slå sedan på den igen och försök igen.

Återställ produkten.

Precis som att starta om en smartphone kan din produkt behöva återställas ibland för att rätta till mindre problem. Mer information finns i återställa produkten.

Starta om routern.

Router -sskan behöva återställas då och då – ungefär som att starta om en dator. Koppla bort strömmen från routern i 30 sekunder och vänta sedan på att den startas och ansluts. (Obs! Alla enheter som är anslutna till Internet avbryts under återställningen.)

Kontrollera att datumet på AirPlay-enheten är korrekt inställt.

Problem kan uppstå med AirPlay om datumet på enheten är felaktigt. Du kan också ha problem med att komma åt webbplatser som använder säkra (https) anslutningar i fthe date är felaktigt.

Se till att AirPlay-enheten inte använder ett VPN-nätverk.

Om en enhet använder ett VPN-nätverk (Virtual Private Network) kan det hända att den inte visas av andra enheter i nätverket, t.ex. din produkt. Koppla bort VPN-nätverket om det används och försök igen.

Se till att systemet är nära en stark Wi-Fi-signal.

T oconnect till ditt nätverk måste systemet vara inom räckvidden för en trådlös router o raccess point. Wi-Fi-indikatorn på systemet lyser med ett fast vitt sken när den är ansluten.  Om den inte är vit flyttar du systemet närmare routern eller i ett annat område där Wi-Fi-signalen kan vara starkare.
Obs! Hinder som väggar, metall, dörrar osv. kan minska Wi-Fi-signalstyrkan.

Prova med att göra de rekommenderade inställningarna på routerns inställningsmeny.