Bose Noise Cancelling Headphones 700

Försäljning från 2019 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Använda knapparna och pekkontrollerna

Hörlurarna har både pekkontroll och fysiska knappar. Använd pekstyrning genom att svepa eller trycka på hörlurarnas pekyta. Med pekstyrning kan du spela eller pausa ljudet, hoppa framåt eller bakåt, ändra volymen och utföra grundläggande samtalsfunktioner. Knappar har standardfunktioner som brusreduceringsnivåer och röstassistent, men kan även anpassas i Bose Music-appen.

Använda kontrollerna på hörlurarna:

Touchfunktion

Pekytan är placerad längst fram på höger öronkåpa.

Medie- och volymkontroller

Spela upp/Pausa: Dubbeltryck för att spela upp eller pausa ljud Hoppa framåt: Svep framåt för att hoppa till nästa spår Hoppa bakåt: Svep bakåt för att hoppa till föregående spår ändra volymen: Svep uppåt för att öka, nedåt för att minska.

Samtalskontroller

Besvara/avsluta ett samtal: Tryck två gånger för att besvara eller avsluta ett samtal Avböj ett inkommande samtal: Tryck och håll kvar i 1 sekund Stäng av ljudet för ett samtal:  När du är i ett samtal trycker du på och släpper röstAssistan -knappen för att stänga av mikrofonen på headsetet. Det här fungerar för alla typer av samtal, inklusive Internet-samtal, som Zoom, Teams och andra.

Håll röstmeddelandena på så att de meddelas när headsesen är avstängd. Om du stänger av headsetet på det här sättet stängs mikrofonen av. Mikrofonen på den anslutna enheten stängs inte av. Mikrofonikonen på enheten visar inte att ljudet är avstängt.

Knappkontroller

Power/Bluetooth® button Voice Assistant button Noise Control button

Strömknappen/Bluetooth-knappen

• Tryck på och släpp för att slå på/stänga av hörlurarna
  • Håll ned t oconnect en Bluetooth-enhet. Du hör ”redo att ansluta en annan enhet” och Bluetooth-lampan kommer långsamt att pulsera blått

Använd knappen för röstassistenten

• Du kan programmera hörlurarna så att de snabbt och enkelt kommer åt funktionerna Google Assistant*, Amazon Alexa eller röststyrning på din mobila enhet
  • När du använder Google Assistant* håller du ned knappen medan du säger din begäran. Tryck på och släpp knappen för att höra dina meddelanden
  • När du använder Amazon Alexa, tryck på och släpp knappen. Efter att ha hört en ton, säg din begäran

*Från och med den 7 december 2021 kommer Google inte längre att stödja Google Assistant som en integrerad funktion på dina NCH700-hörlurar när de är anslutna till en mobil Apple-enhet. Om du vill fortsätta använda en röstassistent som en integrerad funktion i hörlurarna väljer du ett annat alternativ i Bose Music-appen under Inställningar>Röstassistent. Google Assistant fortsätter att fungera som en integrerad funktion när hörlurarna är anslutna till Android-enheter.

Brusreduceringsknappen

• Tryck på och släpp för att höra den aktuella brusreduceringsnivån
  • Upprepa tills du hör önskad nivå
  • Håll intryckt i 1 sekund för konversationsläge
Använd Bose Music-appen för att anpassa standardbrusreduceringsnivåerna.

Använda Spotify One Touch

Krav:

• Om du vill se funktionen som ett genvägsalternativ i appen måste användarna ha följande:
    • IOS Headphone sfirmware 1.8.2 och app version 4.2.3 och senare
    • Android-appversion 4.4.4 och upp

• Mus är den senaste Spotify-appen installerad (premium eller gratis)
  • Mus tbe inloggad i Spotify-appen

Använda funktionen med en knapptryckning

• Tryck på och håll ned den här öronkåpan för att starta Spotify
  •  Håll intryckt för att hoppa till nästa rekommenderade spellista

Du kan uppleva  en tidigare ton om:
  • Yo udo har inte den senaste Spotify-appen installerad
  • Din headphon eare endast ansluten till en icke-telefon enhet (iPad, bärbar dator, klocka, etc)
  • Du är inte inloggad i Spotify-appen
  • Stäng appen under en session (när du öppnar appen igen eller slår på headsetet igen slås funktionen på)
  • Du är inte  ansluten till hörlurarna