S1 Pro system

Försäljning från 2018 – 2023

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Återställa produkten

En återställning kan starta om produkten eller så kan den klura rlocally-lagrade produktinställningar, till exempel ihopparade enhetslistor. Ta reda på vilket alternativ som är tillgängligt för att återställa produkten.

Återställ högtalaren.

Produktinställningarna raderas inte under den här återställningen.
  1. Stäng av systemet.
  2. Koppla bort strömsladden.
  3. Om batteriet är installerat tar du bort det. Mer information finns i byta ut batterieti produkten .
  4. Vänta i 30 sekunder och återanslut sedan batteriet (om tillämpligt) och strömsladden.