Bose Home Speaker 300

Försäljning från 2019 – 2022

Inget hittades. Ange en giltig sökning (dvs. anslutningshjälp, inget ljud från hörlurar osv.).

Ansluta till ett Wi-Fi-nätverk

Genom att ansluta produkten till ett trådlöst nätverk kan du få åtkomst till musikströmningstjänster, gruppera flera Bose-produkter, styra produkten och inställningarna från Bose-appen och mycket mer. Ta reda på hur du ansluter produkten till ett nätverk med den normala eller alternativa metoden och hur du uppdaterar nätverksnamnet och lösenordet som lagras av produkten.

Hur vill du ansluta ditt nätverk?

Använd den normala anslutningsmetoden

Genom att uppdatera nätverksinformation (dvs. när du har bytt router, nätverksnamn eller lösenord)

Använda en alternativ anslutningsmetod (dvs. om programinstallationen inte fungerar)